(Poistunut julkaisusta)

Jr. projektipäällikkö, Eltel Networks
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020
Etsimme asiakkaallemme Eltel Networksille oma-aloitteista ja koordinointikykyistä jr. projektipäällikköä. Pääset hyppäämään mukana vaihteleviin verkonrakennukseen ja huoltoon liittyviin projekteihin ja kasvattamaan omaa osaamistasi huipputiimissä! Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittymään alan ammattilaiseksi. Laita hakemukseni jo tänään, sillä käymme hakijoita läpi hakujärjestyksessä
KUVAUS
Tässä tehtävässä olet vastuussa erilaisista vaihtelevan kokoisista projekteista yhdessä tiimisi kanssa. Työ vaatii oma-aloitteista työskentelyotetta ja hyvää paineensietokykyä, sillä esimerkiksi vikatilanteen sattuessa, omaa ja muiden työtä on kyettävä nopeasti järjestelemään uudelleen. Saat aluksi vastuullesi pienempiä projekteja ja kokonaisuuksia ja osaamisesi kartuttua pääset hyppäämään mukaan haastavampiin projekteihin.

Tarjoamme


* Osaamistasi vastaavat vaihtelevat työtehtävät
* Mukavan ja tuloksellisen työporukan
* mahdollisuuden rekrytoitua Eltelille


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asentajien työn ohjaaminen ja koordinointi
* Projekteihin liittyvä laskutus, raportointi ja dokumentointi
* Yhteydenpito asiakkaisiin, alihankkijoihin ja yhteistyökumppaneihin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva tekninen korkeakoulututkinto, esim. tieto- ja viestintätekniikka tai sähkötekniikka tai olet loppuvaiheen opiskelija
* Sujuva suomen kielen taito
* Hyvät It-taidot


Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, kokemuksen asennustehtävistä ja osaamisen CAD -suunnitteluohjelmistoista.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen ja aikaansaava
* Sujuva kommunikoimaan
* Yhteistyökykyinen ja oppimishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Lahti
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eltel Networksin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 6700 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa vuonna 2019. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.