(Poistunut julkaisusta)

Jr. Projektipäällikkö, Elisa Oyj
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019
Haemme Junior projektipäälliköitä Elisa Oyj:lle Helsinkiin! Junior projektipäällikkönä tulet työskentelemään Elisan asiakkuuksien parissa vastaten projektisuunnitelmien teosta, projektin koordinoinnista alusta loppuun sekä projektien raportoinneista. Jos sinulla on kaupallisen tai IT-alan koulutustausta, olet organisointikykyinen ja innostunut heittäytymään uusiin haasteisiin, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä! Lue lisää ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset osaksi Elisan Project Management Office -organisaatiota, joka vie yrityksen palveluiden eri toimitusprojektit asiakkaille. Jr. Projektipäällikkönä toimit linkkinä asiakaskontaktien sekä Elisan myyntiorganisaation ja asiantuntijoiden välillä mobiiliviestintä- ja vaihderatkaisuprojekteissa. Aluksi työskentelet projektissa avustavana projektipäällikkönä ja osaamisesi karttuessa alat vastata myös omista projekteistasi.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset projektit ja asiakkaat
* Monipuolisen entry level -position tunnetussa ja arvostetussa yrityksessä
* Hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävässäsi kehittymiseen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Projektisuunnitelmien teko sekä projektiryhmän koonti
* Asiakasyhteydenpito sekä -tapaamiset
* Projektin vaiheiden koordinointi sisäisten sidosryhmien välillä
* Projektiin liittyvä raportointi sekä muu kirjallinen dokumentaatio

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltua koulutustausta (esim. kaupallinen tai IT)
* Erinomaiset organisointitaidot
* Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
* Kyky heittäytyä uusiin haasteisiin
* Aktiivinen ja innostunut asenne tekniseen alaan ja asiakastyöhön
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Lisäksi katsomme eduksi sujuvan ruotsin kielen taidon sekä aiemman kokemuksen projektityöskentelystä ja koordinoinnista.

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Rohkea
* Yhteistyökykyinen
* Vastuuntuntoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuun puoliväli
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Elisan puolesta ja kaikki tehtävään liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen.

Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100.