Jr. Projekti-insinööri, T2H Rakennus Oy, Espoo, Kirkkonummi tai Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2021
Etsimme asiakkaallemme T2H Rakennukselle projekti-insinöörejä työskentelemään eri pääkaupunkiseudun kohteisiin! T2H tarjoaa modernit työkalut sekä hyvän työyhteisön, jossa tehdään kovaa työtä pilke silmäkulmassa. Jos oletko rohkea ja avarakatseinen henkilö, jolla löytyy intoa päästä kehittymään asuntorakentamisen pariin, niin lue alta lisää ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Projekti-insinöörinä toimit yhteistyössä projektipäällikön kanssa, ja pääset osallistumaan koko asuntoprojektin toteuttamiseen. Projektit voivat olla joko rivitalo- tai kerrostalokohteita. Työssä menestyminen edellyttää sinulta oppimishalukkuutta ja kovaa onnistumisen intoa, sillä tässä työssä työkuva muotoutuu oman kokemuksen ja osaamisen mukaan. Työkuvaan voi muun muassa mahtua suunnittelunohjausta, asuntosuunnittelua, hinnoittelua, markkinatutkimuksen tekemistä, hankintaa ja markkinoinnin tehtäviä.

Tarjoamme


* Erinomaiset mahdollisuudet kehittyä monipuoliseksi alan osaajaksi, sekä mahdollisuuden oppimaan hahmottamaan rakentamisen lisäksi liiketoiminnan kokonaisuuksia
* Yksilöllisen urapolun ja mahdollisuuden vaikuttaa työhön oman kiinnostuksen mukaan
* Modernit työkalut
* Hyvän esimiestuen
* Ketterän työympäristön, sekä mukavat kollegat

TYÖNKUVA

* Kohteen ja budjetin laskentaa
* Budjetin tekemistä
* Asuntosuunnittelun ja suunnittelun ohjausta
* Myyntiin liittyen esitteiden tekoa
* Hankintaa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulutausta (esim. Insinöörin opinnot AMK tai DI)
* Työmaakokemusta esim. kesätöistä tai harjoitteluista
* Sujuva suomen kielentaito
* B- luokan ajokortti


Etsimämme henkilö


* On kehittymishaluinen
* On rohkea
* Omaa hyvät kommunikointitaidot


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Espoo, Kirkkonummi tai Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä T2H Rakennys Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
T2H Rakennus Oy on luotettava ja ammattitaitoinen, kotimainen rakennuttaja, ja rakentavat Ihania koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. T2H ovat perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa sitä, että yhtiö sekä hankkii tontin että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi uudiskohteet itse.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot