(Poistunut julkaisusta)

Jr. Projekti-insinööri Marinetekille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019
Etsimme asiakkaallemme Marinetek Finland Oy:lle Junior Projekti-insinööriä kasvamaan yrityksen sisällä. Oletko vastavalmistunut insinööri, jolla on halu päästä näyttämään kyntesi työelämässä? Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään ja kasvattamaan osaamistasi kansainvälisessä kasvuyrityksessä. Mikäli kiinnostuit, lue lisää tehtävästä ja hae heti! Etenemme prosessissa nopealla vaudilla heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior Projekti-insinööriä Vantaalle ja Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Marinetek Finland Oy.
TYÖNKUVA
Marinetek on yksi maailman johtavista laituri- ja venesatamarakentajista. Yrityksellä on kansainvälistä toimintaa yli 40 maassa. Tehtävänäsi on toimia projektipäällikön tukena erilaisissa logistiikan, hankinnan, dokumentoinnin ja koordinoinnin tehtävissä. Tarvittaeassa olet valmis vaikka vetämään haalarit niskaan ja käväisemään työmaalla. Tässä tehtävässä sinulla on aito mahdollisuus edetä Junior Projekti-insinööristä vaativampiin tehtäviin ja sitä myöden saada lisää vastuuta.

Työtehtäviisi kuuluu:


* tilausten käsittely sekä oikea-aikaisesta ja laadukkaasta tilausten läpimenosta vastaaminen
* tuotannon hienokuormitus sekä osavalmistukseen liittyvät ostot
* tuotantojen kirjaukset järjestelmään sekä vastaaminen laitteiden kunnossapidosta
* laadunvarmistus, ajoitusten ja ohjauksien varmistaminen
* tuotantoyksiköiden materiaalivirtojen kehittäminen
* logistiikka
* muut projektikoordinaattorin työt


Työ sopii sinulle, joka haluat päästä näyttämään osaamisesi ja kehittyä projekti-insinöörinä aina vaativampiin tehtäviin. Marinetek on alallaan arvostettu yritys, joka kasvaa kovaa. Sen myötä työntkeijöille syntyy mahdollisuuksia kasvaa yrityksen mukana ja luoda kehittyviä työuria.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Kuka sinä olet?

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutustaustaa. Tällä hetkellä Marinetekillä projektitiimissä toimii henkilöitä erilaisista insinööritaustoista. Sinulla voi olla esimerkiksi tuotantopuolen, logistiikan tai rakennuspuolen insinöörin koulutus (AMK tai yliopisto). Odotamme sinulla olevan aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi rakennustyömaalta tai tuotannosta. Pitkää työkokemusta tärkeämpää meille on halusi kehittyä ja kasvaa työntekijänä. Etsimme henkilöä, jolla on tekninen ymmärrys, hyvät ongelmanratkaisutaidot ja järjestelmällinen työote. Näiden kompetenssien lisäksi etsimme henkilöä, jolla on asenne kohdallaan. Meille se tarkoittaa sitä, että olet valmis tarvittaessa vetämään haalarit päälle ja painelemaan työmaalle, sinulla on halu oppia uutta ja tulet loistavasti toimeen ihmisten kanssa. Työssä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä ajokorttia.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Marinetek on omalla alallaan merkittävä ja innovatiivinen toimija, joka kasvaa kansainvälisesti koko ajan. Se tarjoaa myös työntekijöille hyviä uramahdollisuuksia ja mahdollisuuden kasvaa omassa roolissaan. Nuorekas työyhteisö tarjoaa paljon energiaa työpäiviin. Työtä tehdään kovaa, mutta hymyssä suin!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 12kk, rekrytoituminen yritykseen mahdollinen

Paikka: Vantaa ja Lauttasaari

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä:5.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Marinetek on yksi maailman johtavista laituri- ja venesatamarakentajista. Yrityksellä on kansainvälistä toimintaa yli 40 maassa ja valmistusta 12:ssa. Konserniin kuuluu 25 osakkuus- ja tytäryhtiötä. Kilpailuetujamme ovat laadukkaat pitkälle kehitetyt tuotteet, projekti- ja kelluvaerikoisosaaminen sekä tehokas ja nuorekas organisaatio.