Jr. Project Controller, Porvoo, Kilpilahti
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021
Etsimme nyt Porvoon Kilpilahdessa toimivalle asiakasyrityksellemme Jr. Project Controlleria tukemaan projektipäälliköitä projektien kustannuslaskentaan liittyvissä tehtävissä. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi kaupallisen tai teknisen alan osaajalle, joka on työuran alkupuolella. Aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ei tarvita. Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään asiakasprojekteissa projektipäällikön tukena. Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa projektien kustannuslaskennasta - seuraat tiiviisti, että projektit etenevät kustannusten kannalta sovitusti.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään kokeneen tiimin tukemana
* Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työskentelet osana asiakasprojekteja projektipäällikön apuna. Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi:
* Projektien kustannusten seuranta


* Kustannuksiin liittyvä raportointi
* Tiivis sisäinen yhteistyö

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle henkilölle, sillä emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Oikeanlainen asenne työntekoon sekä motivaatio oppia ja kehittyä alan ammattilaisena on tärkeämpää tehtävässä menestymisen kannalta!

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutustausta
* Hyvät Excel-taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät vuorovaikutustaidot sekä yhteistyökykyinen työskentelyote
* Proaktiivinen sekä itsenäinen ote työhön ja uskaltaa ottaa vastuuta
* Osaaminen Power BI:stä katsotaan eduksi


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Porvoo, Kilpilahti
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Heidän toimitilansa sijaitsevat Kilpilahdessa Porvoossa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511481
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo