(Poistunut julkaisusta)

Jr. Palvelupäällikkö raportoinnin ja BI:n kehitys- ja tukitehtäviin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020
Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset työskentelemään raportoinnin ja BI:n parissa osana rentoa ja mukavaa tiimiä? MTV tarjoaa mahdollisuuden modernin raportoinninratkaisujen kehittämiseen sekä jatkuvasti muuttuvan työympäristön. Haemme ongelmanratkaisukykyistä, positiivista ja hieman jo aiempaa työkokemusta raportoinnin, tietokantojen ja BI:n parissa omaavaa henkilöä työskentelemään raportointiratkaisujen koordinoimisen parissa. Mikäli tunnistit itsesi, jatka lukemista!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet raportoinnin, analytiikan ja tietokantojen ratkaisujen parissa. Työnkuvaasi kuuluu niin jatkuvien palveluiden tuki, kuin myös BI- työkalujen tuki (Cognos, Sap, PowerBi). Työssäsi teet yhteistyötä niin sisäisten sidosryhmien kuin ulkoisten palveluntoimittajienkin kanssa.
TYÖNKUVA
Tyypillisiin työtehtäviisi kuuluu:

Jira-tikettien ratkominen raportointiratkaisujen osalta

Raporttien testaus

Toimittajayhteistyö

Raportoinnin projektien koordinointi

Integraatioprojektiin osallistuminen


Tehtävä sopii sinulle, joka olet innostunut kehittämään osaamistasi raportoinnin ja BI-työkalujen parissa tunnetussa yrityksessä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on jo hieman aiempaa kokemusta raportoinnin analytiikan, tietokantojen parissa työskentelystä, esimerkiksi harjoittelun kautta. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi IT-tradenomi tai mediatekniikan insinööri. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kommunikointitaitoja sekä oma-aloitteista ja joustavaa työotetta. Sinulla pysyy langat käsissä hektisessä ympäristössäkin ja suhtaudut työhösi positiivisella asenteella.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva teknillinen koulutus
* Hieman aiempaa työkokemusta raportoinnin analytiikan, tietokantojen parissa työskentelystä
* Osaamista BI-työkaluista, esim. PowerBI
* Oma-aloitteinen, joustava ja positiivinen työote
* Hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jonka jälkeen jatko mahdollinen

Paikka: Ilmala, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan
MUUTA TIETOA
MTV Oy on suomalainen mediayhtiö, jonka juuret ulottuvat tv-toiminnan alkuvuosikymmeniin 1950-luvun Suomessa. Pienestä toimijasta on kasvanut mediayhtiö joka uutisoi, viihdyttää ja luo elämyksiä 24 tuntia vuorokaudessa. MTV3, Sub ja AVA ovat koko kansan tuntemia maksuttomia tv-kanavia. MTV Katsomo tarjoaa MTV:n kanavien ohjelmat katsottaviksi verkossa. Arvostamme lahjakkuutta ja luovuutta. MTV:llä arvostetaan yhteistyötä ja koetaan, että siinä on voimaa ja yhdessä tekeminen on palkitsevampaa. Yksi MTV:n arvoista on: Mittaamme edistystämme tarkasti, juhlimme voittoja ja opimme epäonnistumisista.