(Poistunut julkaisusta)

Jr. ostaja, VR FleetCare, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2020
Asiakasyrityksemme VR FleetCare etsii nyt joukkoonsa Jr. ostajaa Helsinkiin! Tässä tehtävässä pääset kehittymään asiantuntijaksi nopeatempoisessa ympäristössä ainutlaatuisten raidekaluston kunnossapitoon liittyvien tuotteiden parissa. Jos sinulla on kaupallisen alan koulutus sekä toimeen tarttuva ja reipas työote, hae paikkaa pian!
KUVAUS
Jr. ostajana monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu raidekaluston kunnossapitoon liittyvien varaosahankintojen tekeminen sekä tilausprosessien koordinointi ja valvonta. Käyt jatkuvasti läpi varastotilannetta ja huolehdit tarvittavien tilausten tekemisestä sekä loppuun viennistä. Työskentelet vauhdikkaassa ympäristössä reagoiden nopeasti muuttuviin tilanteisiin pitäen huolta tilausprosessien sujuvuudesta. Olet osa kymmenen hengen asiantuntevaa tiimiä ja pääset työskentelemään jopa tuhansien erilaisten tuotteiden parissa myös globaalilla tasolla.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaamme ja itseäsi. Työpanoksesi myötä, olet näköalapaikalla osana matkustajaliikenteen kunnossapitoa, joka mahdollistaa turvallisen ja hyvin huolletun kaluston junamatkustamiseen.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Kunnossapitoon liittyvien materiaalien ostot
* Tilausketjuun liittyvä selvitystyö sekä tilausprosessin koordinointi
* Varastotilanteen hallinta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto
* MS Office-taidot
* Sujuva suomen sekä englannin kielen taito


Eduksi katsomme aiemman kokemuksen controllerin tehtävistä sekä hankintojen tai ostojen parissa työskentelystä.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Ulospäinsuuntautunut ja yhteistyökykyinen
* Järjestelmällinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6kk
* Sijainti: Helsinki, Ilmala
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä VR FleetCaren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.