Jr. ostaja/ materiaalisuunnittelija, VR FleetCare, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021
Asiakasyrityksemme VR FleetCare etsii nyt Jr. ostajaa / materiaalisuunnittelijaa Helsinkiin! Tässä tehtävässä pääset kehittymään asiantuntijaksi nopeatempoisessa ympäristössä ainutlaatuisten raidekaluston kunnossapidon tuotteiden parissa. Jos sinulla on kaupallisen tai teknisen alan koulutus sekä toimeen tarttuva ja reipas työote, hae paikkaa pian!
KUVAUS
Jr. ostajana monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu raidekaluston kunnossapitoon liittyvien varaosahankintojen tekeminen sekä tilausprosessien koordinointi ja valvonta. Käyt jatkuvasti läpi varastotilannetta ja huolehdit tarvittavien tilausten tekemisestä sekä loppuun viennistä. Työskentelet vauhdikkaassa ympäristössä reagoiden nopeasti muuttuviin tilanteisiin pitäen huolta tilausprosessien sujuvuudesta. Olet osa asiantuntevaa tiimiä ja pääset työskentelemään jopa tuhansien erilaisten tuotteiden parissa myös globaalilla tasolla. Tulet myös toimimaan ERP-projektimme jäsenenä ja vastuullasi tulee olemaan uuden järjestelmän testausta ja datan keruuta.

Tarjoamme


* Vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän
* Asiantuntevan tiimin kehittymisesi tueksi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Kunnossapitoon liittyvien materiaalien ostot
* Tilausketjuun liittyvä selvitystyö sekä tilausprosessin koordinointi
* Varastotilanteen hallinta ja varaosatilausten tekeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutustausta
* Hieman aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta
* MS Office-taidot
* Sujuva suomen sekä englannin kielen taito


Työntekijänä olet:


* Yhteistyötaitoinen tiimipelaaja
* Kehittymis- ja oppimishaluinen
* Järjestelmällinen ja organisointitaitoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.12.2022 saakka
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä VR FleetCaren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499886
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki