(Poistunut julkaisusta)

Jr. Ohjelmoija, AdConSys, Kotka
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2020
Oletko kiinnostunut koodaamisesta ja etsit kenties ensimmäistä oman alasi työpaikkaa? Tarjoamme nyt loistavan tilaisuuden vastavalmistuneelle, sillä tässä tehtävässä ei vaadita aikaisempaa työkokemusta. Mikäli hallitset koodaamisen perusteet ja olet innokas oppimaan lisää - lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset luomaan kiinteistöautomaation ohjelmistoa. Yrityksellä on oma ohjelmisto, jolla kehitetään kiinteistöautomaatiota. Tehtävään valittu henkilö perehdytetään ohjelmiston käyttöön, mutta hallitsethan silti koodauksen perusteet ja ideologian. Työ tapahtuu pääosin yrityksen Kotkan toimistolla, mutta tehtävä sisältää myös kenttätyötä työmailla ohjelmistojen käyttöönoton yhteydessä.

Tarjoamme


* Tilaisuuden päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta vastuullisesta tehtävästä heti valmistumisen jälkeen
* Asiantuntevan tiimin tuen, joka tarjoaa kattavan perehdytyksen tehtävään


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Kiinteistöautomaation ohjelmiston luominen ja kehittäminen
* Ohjelmiston käyttöönottoa asiakkailla rakennustyömailla

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Sopiva korkeakoulutus, esim. automaatioinsinööri tai IT-puolen koulutus
* Kokemusta koodaamisesta, esimerkiksi kouluprojektien parista tai oman harrastuneisuuden kautta.
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Eduksi katsomme osaamisen C++ ja Java -ohjelmointikielistä työelämässä.

Persoonaltasi olet


* Kehittymishaluinen
* Vastuuntuntoinen
* Nopea oppimaan
* Rohkea


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Kotka
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä AdConSys Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
AdConSys Oy on kotimainen rakennusautomaatiota tarjoava yritys, jonka ratkaisut tekevät kiinteistön hallinnasta helppoa ja asumisesta miellyttävämpää. Yritys nojaa toiminnassaan kustannustehokkuuteen, ekologisuuteen sekä ihmisläheisyyteen, jotka näkyvät käytännössä sujuvana kiinteistön hallintana ja rakennuskohtaisesti suunniteltuina järjestelminä. Yritys toimii viidellä paikkakunnalla Suomessa ja heidän liikevaihtonsa on kolme miljoonaa euroa.