(Poistunut julkaisusta)

Jr. Ohjelmistokehittäjä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Alexandrialle ohjelmistokehittäjää osaksi asiakashallintajärjestelmän kehitystiimiä vakituiseen työsuhteeseen. Mikäli hallitset hyvin Javan ja SQL-tietokantojen kanssa työskentely on sinulle tuttua sekä haluat laajentaa osaamistasi, voit olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään, etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä vastaat asiakashallintajärjestelmän kehittämisestä, ylläpidosta ja tuesta yhdessä muun kehitystiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu SQL-tietokantojen kanssa työskentely, ohjelmointi sekä muut Alexandrian sisäisten järjestelmien ylläpitoon ja tukeen liittyvät tehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista työotetta: asiakkaasi ovat yrityksen henkilöstöä, joiden jokapäiväistä työtä kehittämäsi järjestelmät tukevat. Voit olla vastavalmistunut tai omata jo muutaman vuoden työkokemusta - tärkeintä on oppimiskyky ja kiinnostus kehitystyötä kohtaan. Tarkka tehtävänkuva määrittyy myös oman osaamisesi mukaan.

Tiimissä käytettävät teknologiat: SQL, Delphi

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä oppimaan harvojen hallitseman ohjelmointikielen
* Kilpailukykyisen palkkauksen
* Reilun ja turvallisen työnantajan - Alexandria pitää työntekijöistään huolta tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun
* Viihtyisän työympäristön, jossa vallitsee rento ilmapiiri
* Mukavat työkaverit ja tiimin tuen
* Kasvavan yrityksen tarjoamat kehitysmahdollisuudet

TYÖNKUVA

* Asiakashallintajärjestelmän kehittäminen
* SQL-tietokantojen kanssa työskentely
* Ohjelmointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Ohjelmointikokemusta ja harrastuneisuutta
* Hyvä SQL osaaminen
* Kokemusta ohjelmistokehityksestä Javalla tai C-kielellä
* Halu opiskella ja käyttää Delphiä kehitysvälineenä
* Hyvät vuorovaikutustaidot ja halu tehdä työtä tiimissä


Eduksi katsotaan osaaminen seuraavista teknologioista: Delphi, C, Node.js, React, Scala, AWS

Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen
* Oma-aloitteinen
* Positiivinen tiimityöskentelijä


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki, Eteläesplanadi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Alexandrian puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Alexandria{target="_blank"} on vuonna 1996 perustettu, vakavarainen, suomalainen sijoituspalvelukonserni. 23 vuoden aikana Alexandria kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä, jonka sijoittamisen ja säästämisen palveluita on käyttänyt jo yli 80 000 asiakasta. Alexandria palvelee suomalaisia 300 ammattilaisen voimin 30 paikkakunnalla ympäri maan.