(Poistunut julkaisusta)

Jr. ohjelmistokehittäjä teknisten ohjelmistojen suunnitteluun
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
Asiakkaamme Mp Soft Oy etsii joukkoonsa ohjelmistosuunnittelijaa teknisellä taustalla. Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa oleva IT-alan osaaja tai sinulta löytyy jo jonkin verran työkokemusta, mutta ennen kaikkea haluat kehittää omaa osaamistasi. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja laita hakemus jo tänään, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä työssä pääset osaksi niin asiakasprojekteja kuin yrityksen omien ohjelmistojen kehittämistä. Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa ongelmanratkaisua, ideointia, speksaamista, koodaamista, dokumentointia.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kasvaa ja kehittää omaa osamaistaan asiantuntevan tiimin opastuksella
* Joustavat työ- ja loma-ajat sekä mahdollisuuden tehdä etätöitä
* Kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen kehittyessä
* Todella monipuoliset työtehtävät ohjelmoinnin parissa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Ohjelmiston kehittämiseen ja ylläpitoon liittyvät tehtävät
* Asiakasprojekteissa avustaminen
* L3 tason asiakastukena toimiminen
* Myyjien tekninen tukeminen ja avustaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet taustaltasi teknisen alan osaaja tai opiskelija. Sinulta löytyy jo jonkin verran työkokemusta IT-alalta, esim. harrastuneisuuden tai omien projektin kautta. Osaamisesi voi olla esim. Java tai C# pohjaista ja sinulta löytyy kokemusta web-ohjelmoinnista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Yritys kehittää ohjelmistoja mekaniikkasuunnittelijoiden tarpeisiin, joten kokemus CAD-ohjelmistoista katsotaan eduksi. Eduksi katostaan myös osaaminen muista ohjelmointikielistä sekä .Net frameworkista.

Etsimämme henkilö on:


* Ratkaisukeskeinen ja oppimishaluinen
* Luotettava ja itsenäinen työskentelijä
* Tiimipelaaja, jolla on positiivinen asenne työntekoon


Muuta tietoa


* Aloitus: Lokakuussa 2019
* Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Järvenpää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä MP Soft Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
MP Soft oy{target="_blank"} MP Soft Oy on vuonna 2003 perustettu pieni, ketterä ja vakavarainen ohjelmistoyritys joka kehittää CAD ja PLM järjestelmiin kytkeytyviä lisäarvo-, integraatio ja suunnitteluautomaatio ratkaisuja. Asiakaskaskuntamme koostuu suomalaisista PK yrityksistä aina kansainvälisiin teollisuusjätteihin.