(Poistunut julkaisusta)

Jr .NET Developer, kokoaikainen, CGI Suomi Oy, Turku
CGI

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Oletko valmis astumaan osaksi tuotekehitystiimiä? Haluaisitko päästä syventämään osaamistasi Microsoft teknologioissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior .NET Developer!

Etsimme sinua 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme CGI:lle Junior .NET Developeria vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään CGI:lle Studentworkin kautta. 

Tehtävässä työllistyt tuotekehitystiimiin, jossa kehitetään asiainhallintajärjestelmää. Rooli sisältää myös asiakasyhteydenpitoa. Teet backend-kehitystä Microsoft .NET-teknologialla (C#). Responsiivinen käyttöliittymä on HTML5-pohjainen ja toteutettu hyödyntäen Google Angular –kirjastoja. REST-rajapintatuntemus on eduksesi. Työntekijänä toivomme sinun olevan utelias ja kehitysorientoitunut. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua ongelmanratkaisuun.

Valituille henkilöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

CGI tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme parissa työskentelee asiantunteva, tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö. Toimintamme tukee asetettujen tavoitteiden saavuttamista, työyhteisön avointa vuorovaikutusta sekä henkilöstön kehittämistä ja hyvinvointia. Olemme aidosti globaali yritys, jolla on toimintaa 40 maassa. Monipuolisilla koulutusohjelmilla sekä henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman avulla osaamista voidaan rakentaa askel askeleelta kohti tiettyä tavoitetta.

Pääasialliset tehtävät 
  • Asiainhallintajärjestelmän kehitystä
  • Backend-kehitys Microsoft .NET teknologialla (C#)
Odotamme sinulta 
  • .NET / C#:n osaamista
  • SQL:n, HTML5:n ja Angularin perusteiden hallintaa
  • Hyvää suomen ja sujuvaa englannin kielitaitoa 
  • Intoa ja motivaatiota kehittyä alan asiantuntijaksi
Tarjoamme sinulle 
  • Hyvän perehdytyksen tehtäviin ja yritykseen
  • Mielenkiintoiset ja laajan vaikuttavuuden projektit
  • Mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi
  • Positiivisen, asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön tuen 
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 17.12.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on alkuvuodesta 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.