(Poistunut julkaisusta)

Jr Myyntipäällikkö
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020
Etsimme asiakkaallemme Posti Group Oyj:lle Junior Myyntipäällikköä rakentamaan uraa myynnin, asiakaspintatyöskentelyn ja logistiikan parissa, yhdessä Suomen suurimmassa yritystyönantaja yrityksessä. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus 1-3 -vuotta myynnin- tai logistiikan työtehtävistä aiempaa kokemusta kerryttäneelle henkilölle päästä kasvamaan ja kehittymään B2B -myynnin ammattilaiseksi osana myynnin huippuosaajien tiimiä.
KUVAUS
Tässä roolissa pääset perusteellisen perehdytyksen jälkeen työskentelemään business analyyttisten tehtävien parissa osana seitsemänhenkistä myyntitiimiä, kerryttäen osaamista palveluprosesseista ja palvelumyynnistä. Työtehtävien kautta pääset vastaamaan asiakkaiden tyytyväisyydestä ja asiakassuhteista.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kasvaa B2B myynnin ammattilaiseksi, sekä tulevaisuudessa jopa Key Account Manageriksi
* Puoli vuotta kestävän, todella kattavan ja perusteellisen perehdytyksen, sisältäen muun muassa: asiakassuhteiden hoitoa, teknistä tukea järjestelmiin liittyen, tuotannon seuraamista, sekä henkilökohtaisia kehityskeskusteluita oppimisen varmistamiseksi
* Ammattitaitoisen viidenhenkisen myyntitiimin tuen
* Kilpailukykyisen palkkamallin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Palvelumyynti
* Toimintamallien hinnoittelu
* Asiakassuhteista vastaaminen
* Asiakkaiden pysyvyydestä ja tyytyväisyydestä vastaaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Kaupallinen tai teknillinen koulutustausta
* 1-3 vuotta aiempaa kokemusta myynti- tai logistiikan alan työtehtävistä
* Hyvät Excel taidot
* Kiinnostusta työskennellä myynnin, asiakasrajapinnan ja logistiikan parissa
* Sujuva suomen- ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsi on eduksi
* B-ajokortti


Etsimämme henkilö on:


* Ulospäinsuuntautunut
* Tuloskeskeinen
* Itsenäinen
* Positiivinen tiimityöskentelijä


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12 kuukautta
* Sijainti: Seinäjoki / Vaasa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Posti Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Posti on yksi Suomen suurimmista yritystyönantajista. Haluamme olla toimialamme paras työnantaja, joka noudattaa yhteisiä arvoja kaikessa toiminnassaan. Työyhteisönä Posti on tasavertainen, kansainvälinen, monimuotoinen ja erilaisia ihmisiä arvostava. Merkittävin yhteiskunnallinen tehtävämme on pitää suomalaisten kuluttajien ja yritysten arki sujuvana.