(Poistunut julkaisusta)

Jr. Myyntipäällikkö, Slogan Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Digimarkkinoinnin palveluja tarjoava asiakkaamme, Slogan Oy, etsii nyt myyntitiimiinsä hyvällä asenteella varustettua Jr. Myyntipäällikköä kehittymään ja kasvamaan myynnin ammattilaiseksi! Tämä jatkuvasti kasvua tekevä yritys tarjoaa sinulle mielenkiintoisten myyntiprojektien ja -tehtävien lisäksi näköalapaikan liiketoiminnallisen älyn kehittämiseen sekä loistavan mahdollisuuden oman urakehityspolun nostattamiseen. Töitä Sloganilla tehdään hyvällä fiiliksellä, mutta tosissaan. Jos uskallat tarttua puhelimeen, nautit asiakkaiden tapaamisesta ja omaat jo jonkinlaista myyntityön kokemusta, tämä työ voi olla juuri sinua varten. Haethan pikimmiten, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Slogan on hyvä paikka kuluttaa kolmasosa päivästä. Täällä jokainen saa olla sellanen kuin on, eikä ketään heitetä jyrän alle. Me annetaan tekijälle tilaa kasvaa valitsemaansa suuntaan ja apuja päästä elämässä eteenpäin. Hyviä työntekijöitä arvostetaan ja heistä pidetään huolta. Työkalut ja toimipisteet edesauttavat onnistumista, ja hyvät työkaverit vierellä tukevat varmasti, jos tulee haasteita vastaan. Rekrytoimme meille intohimoisia, hyviä tyyppejä.

Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Tulet osaksi myyntitiimiä ja tehtävänkuvaasi kuuluu prospektointia, asiakkaiden kontaktointia ja tapaamisten buukkaamista, asiakastapaamisia, asiakkaiden tarpeiden kartoittamista, yhteyshenkilönä toimimista sekä projektien, kuten nettisivustojen, verkkokauppojen ja digimarkkinoinnin myyntityötä. Työaikajärjestelysi ja työntekopaikkasi ovat erittäin joustavat, mutta päätoimipisteesi sijaitsee Helsingin ytimessä Pohjoisesplanadilla. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen tehtävään senior-myyjien opastamana ja pääset heidän mukaansa asiakaskäynneille oppimaan. Kehittyessäsi saat jatkuvasti lisää vastuuta ja tulevaisuudessa siintää Account Managerin rooli, jossa kannat omaa asiakassalkkuasi ja siirryt vähitellen uusmyynnin pariin.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset työtehtävät ja loistavat urakehitysmahdollisuudet
* Hyvät työsuhde-edut
* Mukavat ja huumorintajuiset työtoverit ja aidosti välittävän työskentelyilmapiirin
* Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen asiantuntevilta kollegoilta

TYÖNKUVA

* Asiakkuuksien prospektointi ja kontaktointi
* Tapaamisten buukkaus puhelimitse
* Asiakkaan tarpeen kartoittaminen
* Asiakastapaamisia ja yhteyshenkilönä toimimista
* Sloganin palveluiden myynti yrityksille

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito
* Jo jonkinlaista työkokemusta myynnin parista (vaikka edes kesätöiden tai osa-aikaisen työn parista)
* Mielenkiintoa markkinointia sekä digimaailmaa kohtaan sekä tuntemusta Google-mainonnan perusteista


Eduksi valinnassa katsotaan kaupallinen koulutustausta (esim. tradenomi, kauppatieteiden kandidaatti, KTM), laajempi työkokemus myynnin parista sekä ruotsin kielitaito.

Etsimämme henkilö on:


* Tavoitteellinen ja tuloksista syttyvä
* Vuorovaikutustaitoinen ja hyvä rakentamaan suhteita
* Sinnikäs ja pitkäjänteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuun alussa 2020
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Työmäärä: Kokoaikainen, 37,5h/viikko
* Sijainti: Pohjoisesplanadi 39, 00100, Helsinki


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Slogan Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Slogan Oy:stä täältä!