(Poistunut julkaisusta)

Jr. Mekaniikkainsinööri Outotecille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Oletko urasi alussa oleva mekaanisesta suunnittelusta kiinnostunut insinööri, jolla on jo hieman aikaisempaa suunnittelukokemusta? Outotec Oyj on yksi teknologiamaailman edelläkävijöistä, kestävän kehityksen ollessa toiminnan ytimenä. Jr. mekaniikkainsinöörin tehtävä tarjoaa itsenäisen työnkuvan loistavilla kehittymismahdollisuuksilla uransa alkuvaiheessa olevalle omatoimiselle osaajalle. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Jr. mekaniikkainsinöörinä etsit tuotteille tarvittavat tiedot ja rakennekuvat sekä suunnittelet suodatinlaitteisiin rakenteet projektien vaatimusten mukaisesti. Autat toimitusprosessissa ja tuet tuotantolinjaa tuotteiden perusrakenteiden suunnittelussa ja uuden kehittämisessä. Lisäksi valmistelet käyttäjille tekniset ohjekirjat ja huolehdit tuoterakenteiden ylläpidosta ja päivittämisestä järjestelmään. Pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä paketti- ja lead insinöörien sekä myynnintuen kanssa.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä työympäristössä innovatiivisessa teknologia-alan yrityksessä
* Hyvät etenemismahdollisuudet, esim. mahdollisuuden edetä design - tai lead engineerin tehtäviin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Mekaanisten ratkaisujen suunnittelu erilaisille projekteille
* Tuoterakenteiden ylläpito ja päivittäminen PDM- järjestelmässä
* Teknisen sisällön tuottaminen ohjekirjoihin
* Toimitusprosessissa ja tuotantolinjalla tukeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva teknillinen koulutus (AMK/DI)
* 1-2 vuotta aikaisempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelijan tehtävistä
* Jonkin verran aikaisempaa kokemusta teknisestä piirtämisestä
* Osaaminen Autocad ja/tai Solidworks -ohjelmistoista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme kokemuksen 3D- suunnittelun parista.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Itsenäinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Tukkikatu 1, Lappeenranta
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Outotecin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj{target="_blank"} on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.