Jr. konsultti talousjohtamisen ratkaisujen pariin
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2021
Etsimme asiakkaallemme Intitolle konsulttia toteuttamaan ja kehittämään talousjohtamisen ratkaisuja. Tämä tehtävä sopii hyvin henkilölle, jolla on osaamista sisäisen laskennan tehtävistä ja kiinnostusta laajentaa osaamista teknisten ratkaisujen ja konsultoinnin maailmaan.
KUVAUS

* Mahdollisuuden kehittyä talousjohtamisen ratkaisujen asiantuntijaksi
* Kokeneen mentorin kehittymisesi tueksi
* Vaihtelevat ja kiinnostavat projektit ja mahdollisuuden kasvattaa vastuuta osaamisen kehittyessä

TYÖNKUVA
Konsulttina toimit alkuun kokeneemman kollegan työparina erilaisissa asiakasprojekteissa. Työssäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaille esimerkiksi taloudensuunnittelujärjestelmiä yhdessä asiakaan controllereiden ja kehityspäällikköjen kanssa. Tyypilliseen työviikkoosi kuuluu esimerkiksi seuraavia elementtejä:


* Palavereita asiakkaan kanssa
* Rakennettavan ratkaisun määrittelytehtävät
* Halutun työkalun toteuttaminen käytännön tasolla


Kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella roolissa on mahdollista ottaa myös myynnillistä vastuuta sekä kehittyä entistä vahvemmin tekniseen asiantuntijarooliin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on soveltuva kaupallinen koulutus ja jo hieman työelämän kautta hankittua kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä. Voit olla toiminut esimerkiksi Assistant Controllerina ja haluat nyt ottaa harppauksen kohti teknisempää roolia ja asiakastyötä. Arvostamme kiinnostusta teknologiaa ja laskentatoimen automatisointia kohtaan ja toivomme, että sinulla olisi kokemusta esimerkiksi yksitäisen raportointityökalun suunnittelemisesta.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:


* ymmärrystä ja kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä ja sisäisen laskennan työkaluista
* mielenkiintoa talousjohtamisen teknisten ratkaisujen toteutusta kohtaan
* hieman kokemusta järjestelmäkehityksestä/ taloushallinnon työkalujen kehittämisestä (esim. Excelin VBA:ta hyödyntämällä)
* asiakaslähtöinen, ratkaisukeskeinen ja kehittymishaluinen ote työhön
* sujuva suomen ja englannin kielen taito


Arvostamme osaamista VBA:sta, tietokannoista ja Python-ohjelmointikielestä. Emme kuitenkaan odota sinun olevan valmis tekninen osaaja, kunhan olet kiinnostunut oppimaan lisää. Tulet myös saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Intiton puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Intito Oy on talousjohtamisen ja edistyneen analytiikan ratkaisuihin erikoistunut ketterä konsulttitalo, jonka ratkaisuja hyödyntävät niin suuret pörssiyritykset kuin kiinnostavat kasvuyhtiötkin. Intiton toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot