(Poistunut julkaisusta)

Jr. Konsultti, SAS Institute / OP
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019
Haluatko työskennellä finanssitoimialalla datan- ja analytiikan parissa? Junior-konsulttina toimit sovellusylläpidon ja -kehityksen työtehtävissä. Saat työn ohessa koulutusta ja tukea, joiden avulla voit kehittyä alueesi syväosaajaksi.

Tehtävään soveltuva koulutustausta voi olla esimerkiksi tietojärjestelmätiede, tietotekniikka tai tuotantotalous. SAS Institute kouluttaa sinulle tehtävän edellyttämät työvälineet ja tukee niiden omaksumisessa. Peruskoulutuksen jälkeen työskentelet asiakasorganisaatiossa - Suomen suurimmassa finanssialan yrityksessä, OP:ssa.
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit toimeksiantajayrityksen SAS Instituten juniori konsulttina. SAS Institute on maailman johtava analytiikkaan keskittynyt ohjelmisto- ja palveluyritys. Tehtävä alkaa koulutusjaksolla, jonka aikana SAS kouluttaa sinulle junior konsultin tehtävän edellyttämät taidot ja työvälineet. Peruskoulutuksen jälkeen pääset työskentelemään Suomen suurimmassa finanssiryhmässä, OP:lla, viranomaisraportoinnin ja riskienhallinnan tietojärjestelmien ylläpito- ja kehittämistehtävissä.

Tarjoamme


* Upean uramahdollisuuden työskennellä finanssitoimialla datan- ja analytiikan parissa
* Mahdollisuuden työskennellä Suomen suurimmassa finanssiryhmässä OP:lla
* Loistavan kasvumahdollisuuden viranomaisraportoinnin ja riskienhallinnan asiantuntijaksi
* Kattavan koulutuksen SASin monipuolisiin analytiikkatyövälineisiin ja teknologioihin
* Perusteellisen opastuksen työtehtäviin
* Mahdollisuuden kehittyä analytiikan, raportoinnin ja data integraation huippuosaajaksi


Academic Workin työntekijänä tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Viranomaisraportoinnin tai riskienhallinnan tietojärjestelmien ylläpito- ja pienkehitystehtävät
* Järjestelmien suorituskyvyn seuranta ja jatkuva parantaminen
* Järjestelmän tietovirtojen kehitys, hallinta ja automatisointi
* Jatkuva toiminnan kehittäminen ja laadun parantaminen
* Ad hoc -tietokyselyihin vastaaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi tietojärjestelmätiede, tietotekniikka tai tuotantotalous)
* Vähintään opinnoista kertynyttä ohjelmointiosaamista, ymmärrystä tietokannoista ja tiedonhallinnasta
* Hyvä suomen- ja englanninkielentaito


Olet kiinnostunut


* Konsultointityöstä ja itsesi kehittämisestä
* Ongelmanratkaisusta ja laajojen kokonaisuuksien hallitsemisesta
* Tutustumaan finanssitoimialan viranomaissääntelyyn


Henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Muuta tietoa


* Aloitus: Helmi-maaliskuussa 2020
* Työmäärä: Kokoaikainen, 37,5 h/vk
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: SAS Institute / OP


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SAS Instituten puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA


Leevi Puumalainen, Technical Consultant, SAS Insitute

Leevi Puumalainen aloitti uransa tässä roolissa 2016 osa-aikatehtävissä opintojen ohella ja toimii tällä hetkellä kokopäiväisenä SAS Instituten työntekijänä tittelillä Technical Consultant. Puumalainen aloitti ylläpitotehtävissä ja osaamisen karttuessa hän otti isompaa ja laajempaa vastuuta asiakkuudessa, missä hän työskenteli. Parin vuoden jälkeen Puumalainen on syventänyt osaamistaan erityisesti anti-money-laundering sovelluksen parissa työskentelyyn. Rahanpesun torjunta aihepiirinä kiinnosti häntä, ja aina tilaisuuden tullen hän otti hoitaakseen siihen liittyviä tehtäviä. Nyt hän on päässyt verkostoitumaan talon sisällä muiden konsulttien kanssa ja kouluttautumaan Tukholmassa. Tämä ei toki ole ainoa suunta, vaan SAS Institutella on tarjota laaja kattaus erilaisia aihepiirejä.

Puumalaisen mielestä kiinnostavinta konsultin työssä on ongelmanratkaisu. Hän kokee saaneensa SAS Institutelta riittävästi haastetta kehittymiseen, kuitenkin hyvässä suhteessa oman osaamisensa kanssa. Lisäksi hän on oppinut asiakkaiden toiminnasta ja asiakastyöstä konsulttina. Konsulttina tulee suhtautua jokaiseen päivään avoimin mielin ja valmiina muuttuviin tilanteisiin. Tehtävän monimuotoisuus on sen suola!