(Poistunut julkaisusta)

Jr. Konsultti, SAS Institute (IT)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Tässä tehtävässä yhdistyy järjestelmäylläpito, ongelmanratkaisu, asiakastyö ja valtava mahdollisuus kehittymiselle. Tehtävään soveltuva koulutustausta voi olla esimerkiksi tietojärjestelmätiede, IT, tilastotiede tai business technology. Työkokemusta emme vaadi, vaan sinut koulutetaan tehtävään. Tehtävä tarjoaa loistavan urapolun analyyttisia liiketoimintaohjelmistoja ja -palveluita tuottavassa yrityksessä.
KUVAUS
SAS on analytiikkatyökalujen johtava toimija maailmanlaajuisesti. Työsi alussa toimit järjestelmän ylläpitotehtävissä SAS Instituten asiakkaan tiloissa. Toimit asiakasrajapinnassa tukien heidän tarpeitaan ja odotuksiaan SAS työkalujen suoriutumisesta.

Tarjoamme


* Loistavan urapolun konsultointiin
* Mahdollisuuden kehittyä ongelmanratkaisijana
* Vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä, sopivissa määrin osaamisen kanssa tietysti


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Järjestelmien suorituskyvyn seuranta ja parantaminen
* Järjestelmän automaattisten ja manuaalisten ajoketjujen hallinta ja kehitys
* Infran ja sovelluksen tarkistaminen
* Asiakaan SAS-työkalujen toimivuuden varmistaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi tietojenkäsittelyä, järjestelmätieteitä tai muuta IT:n hyödyntämistä liiketoiminnassa ja päätöksenteossa)
* Tietokantojen ja ohjelmoinnin ymmärrystä (koulukursseilta)
* Hyvät ongelmanratkaisutaidot ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia
* Kiinnostusta konsultointityöhön
* Hyvä suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduksi, jos pystyt lisäämään työpäivien määrää ensi keväänä, vaikka nyt syksyllä sinulla olisi mahdollisuus työskennellä vain 3 päivää viikossa.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: 3-5pv/vk, vähimmäisodotus 3 päivää viikossa
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Aluksi työskentely molemmilla tehtävään valituilla SAS Instituten toimistolla Espoossa. Tämän jälkeen tulet työskentelemään SAS Insituten asiakkailla pk-seudulla. Todennäköisesti lähinnä Helsingissä.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SAS Insituten puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA


-

Leevi Puumalainen, Technical Consultant, SAS Insitute

Leevi Puumalainen aloitti uransa tässä roolissa 2016 osa-aikatehtävissä opintojen ohella ja toimii tällä hetkellä kokopäiväisenä SAS Instituten työntekijänä tittelillä Technical Consultant. Puumalainen aloitti ylläpitotehtävissä ja osaamisen karttuessa hän otti isompaa ja laajempaa vastuuta asiakkuudessa, missä hän työskenteli. Parin vuoden jälkeen Puumalainen on syventänyt osaamistaan erityisesti anti-money-laundering sovelluksen parissa työskentelyyn. Rahanpesun torjunta aihepiirinä kiinnosti häntä, ja aina tilaisuuden tullen hän otti hoitaakseen siihen liittyviä tehtäviä. Nyt hän on päässyt verkostoitumaan talon sisällä muiden konsulttien kanssa ja kouluttautumaan Tukholmassa. Tämä ei toki ole ainoa suunta, vaan SAS Institutella on tarjota laaja kattaus erilaisia aihepiirejä.

Puumalaisen mielestä kiinnostavinta konsultin työssä on ongelmanratkaisu. Hän kokee saaneensa SAS Institutelta riittävästi haastetta kehittymiseen, kuitenkin hyvässä suhteessa oman osaamisensa kanssa. Lisäksi hän on oppinut asiakkaiden toiminnasta ja asiakastyöstä konsulttina. Konsulttina tulee suhtautua jokaiseen päivään avoimin mielin ja valmiina muuttuviin tilanteisiin. Tehtävän monimuotoisuus on sen suola!