(Poistunut julkaisusta)

Jr. Key Account Manager
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021
Etsimme Jr. Key Account Manageria erääseen maailman suurimmista it-alan tukkureista. Tulet osaksi uutta Security liiketoiminta-aluetta. Mikäli sinulla on osaamista it-alalta ja sinua kiinnostaa myynti ja asiakkuuksien hallinta, tämä tehtävä on sinua varten.
KUVAUS
Tulet osaksi uutta Security liiketoiminta-aluetta. Tehtävänäsi on kontaktoida asiakkaita, käydä myyntitapaamisissa ja pitää huolta asiakassuhteista. Työskentelet läheisesti valmistajan edustajan ja heidän tiimin kanssa.
TYÖNKUVA

* Uusasiakashankinta
* Myyntitapaamisten buukkaaminen
* Asiakastapaamiset
* Asiakassuhteen ylläpitäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on ymmärrystä it-maailmasta ja palo myyntiyötä kohtaan. Erityisesti on hyödyksi, jos sinulla on ymmärrystä Cyber Security -maailmasta tai iOT/Network -osaamista. IT-osaamisen lisäksi odotamme sinulta liiketoiminnallista ymmärrystä ja halua tehdä myynnillistä työtä asiakkuuksien parissa. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään maailman suurimmassa it-alan tukkureista. Sen myötä sinulle aukeaa mahdollisuus halutessasi luoda kansainvälistä uraa.

Hae tehtävää, mikäli sinulla on:


* Tekninen koulutustausta
* Jotain aiempaa kokemusta myynnistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät vuorovaikutustaidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA