(Poistunut julkaisusta)

Jr. Key Account Manager
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa myyjää, joka etsii uusia haasteita sekä kehittymismahdollisuuksia kansainvälisessä pörssiyrityksessä. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden päästä kehittymään myynnin ammattilaiseksi ja upeat etenemismahdollisuudet asiakasyrityksessämme Henkelillä. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä ja haluat saada lähtölaukauksen urallesi, lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Jr. Key Account Mangerina toimit avainasemassa Henkelin asiakassuhteiden luomisessa, kehittämisessä sekä ylläpitämisessä. Pääset vastaamaan kokonaisista asiakkuuksista, aina suunnitteluvaiheesta kannattavuuden analysointiin ja kilpailutilanteen kartoittamiseen asti.

Tarjoamme


* Monipuolisen työnkuvan myynnin parista
* Mahdollisuuden päästä aloittamaan ura kansainvälisessä pörssiyrityksessä
* Tilaisuuden päästä oppimaan myynnistä Suomen kauppasektorilla

TYÖNKUVA

* Asiakkuuksien suunnittelu, kehittäminen ja ylläpito
* Kannattavuusraporttien luonti sekä analysointi
* Kilpailutilanteen kartoittaminen ja analysointi
* Asiakastapaamisten sopiminen ja niissä käyminen
* Yhteydenpito eri sidosryhmiin, kuten toimittajiin ja markkinointiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (AMK / yliopisto)
* Aiempaa kokemusta myynnin tehtävistä
* Tunnet Suomen päivittäistavarakaupanalan
* Vahvat MS Office taidot
* B-ajokortti
* Sujuva suomen ja englannin sekä suullinen että kirjallinen taito


Etsimämme henkilö on:


* Vahva tiimipelaaja
* Taitava neuvottelemaan
* Oma-aloitteinen ja tuloskeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Kokoaikainen
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Henkelin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Henkel on globaali yritys, joka tarjoaa johtavia innovaatioita, tuotemerkkejä ja teknologioita kolmella liiketoiminta-alueella: Adhesive Technologies, Beauty Care ja Laundry & Home Care. Henkelin Beauty Care retail ja Laundry & Home Care divisioonilla on johtavia markkina-asemamia ympäri maailmaa. Tällä nopeasti muuttuvalla päivittäistavarakaupan tuotteiden toimialalla menestys perustuu uusiin innovaatioihin ja laadukkaisiin tuotteisiin. Oletko valmis työskentelemään haastavassa mutta myös hohdokkaassa ja dynaamisessa ympäristössä? Jos tunnet intohimoa hiuksia ja kauneutta kohtaan, sekä koet, että kodin pesu- ja puhdistusaineet parantavat jokaisen ihmisen arkea, tämä voi olla oikea työpaikka Sinulle.