(Poistunut julkaisusta)

Jr. kehitysasiantuntija, VR FleetCare, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020
Asiakasyrityksemme VR FleetCare etsii nyt joukkoonsa Jr. kehitysasiantuntijaa Helsinkiin. Tehtävä on loistava tilaisuus päästä kerryttämään kokemusta liiketoiminnan kehittämisen parissa rautatiealan yrityksessä. Mikäli sinulla on kaupallisen alan koulutus sekä analyyttinen ja oppimishaluinen asenne, saatat olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Jr. kehitysasiantuntijana toimit liiketoiminnan kehittämisen parissa avustaen liiketoiminnan johtoa. Työtehtäviisi kuuluu johdon palavereihin osallistuminen, raportoinnin kehittäminen sekä kustannusten analysointi. Tehtävä edellyttää oma-aloitteista ja analyyttista työskentelyotetta sekä kykyä tulkita dataa. Power BI on tärkeä työkalu työssäsi, jonka avulla käsittelet ja analysoit tuloksia.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaamme ja itseäsi. Työpanoksesi myötä, olet näköalapaikalla osana matkustajaliikenteen kunnossapitoa, joka mahdollistaa turvallisen ja hyvin huolletun kaluston junamatkustamiseen.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Liiketoiminnan johdon tukeminen
* Kustannusten seuranta, raportointi sekä analysointi
* Raportoinnin kehittäminen ja analysointi
* Tulospalkkiomittareiden seuranta ja päivittäminen kk- ja kvartaali-tasolla

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus
* MS Office-taidot
* PowerBI-osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme aiemman kokemuksen tuotantoympäristössä työskentelystä.

Etsimämme henkilö on:


* Analyyttinen
* Järjestelmällinen
* Kehittymishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vuoden 2020 loppuun, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Ilmala, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä VR FleetCaren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.