(Poistunut julkaisusta)

Jr. kehittäjä
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haemme näppäriä Jr. kehittäjiä työskentelemään huipputiimeissä mielenkiintoisten projektien parissa! Työpisteesi voi sijaita Helsingissä, Tampereella tai Jyväskylässä.

Olet ehkä opiskelujesi loppusuoralla tai aloittanut jo työurasi, me etsimme juuri sinua joukkoomme!

Jr. kehittäjän roolissa työskentelet monipuolisissa ja mielenkiintoisissa julkishallinnon ja yksityisen sektorin projekteissa DevOps-kulttuurin hengessä. Projekteissa toteutat pitkäjänteisesti erilaisia asiointipalveluita ja asiakaskohtaisia toteutuksia ja me pidämme huolen, että teknologia- ja substanssiosaamisesi karttuu sopivaa vauhtia. Projektejamme yhdistää turvallinen kehittäminen ja asiakkaidemme edellyttämät luotettavat palvelut käytettävyydestä tinkimättä.

Tarjoamme sinulle hyvät edellytykset loistaa työssäsi ja kasvaa rooliin. Moderni työympäristö sekä auttavaiset työkaverit varmistavat jokapäiväisen viihtyvyytesi. Osaamisesi kehittyminen riippuu täysin itsestäsi. Me mahdollistamme oppimisen. Digialta löytyy tehtäviä moneen lähtöön, joten jatkossa pystymme tarjoamaan kiinnostavia kehittymis- ja työnkiertomahdollisuuksia.

Olet etsimämme Jr. kehittäjä, jos sinulla on

  • jatkuvaa halua oppia ja kehittyä
  • rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä kysyä ja kyseenalaistaa
  • itseohjautuvaa työskentelyotetta ja toisaalta kykyä puhaltaa yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa
  • positiivista ja asiakaslähtöistä mindsettiä
  • kykyä viestiä ymmärrettävästi suomeksi ja englanniksi
  • kiinnostusta esimerkiksi seuraaviin teknologioihin ja menetelmiin: DevOps, Java, tunnetuimmat Java-frameworkit, modernit Javascript -käyttöliittymäkirjastot, ketterät menetelmät, pilvipalvelut, konttiteknologiat, relaatiotietokannat ja NoSQL, CI/CD, testausautomaatio ja mikropalveluarkkitehtuuri.

Miksi Digia?

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Digiarkesi sujuu projektitiimien ja esimiesten tuella sekä annamme sinulle vapautta ja vastuuta juuri sen verran, kuin olet valmis sitä ottamaan. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hakuaika päättyy 14.10.2018. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä Ilja Kovaseen p. 0405504003 tai Tiia Leskiseen p. 0400270475. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.