Jr. Kategoriapäällikkö, Wihuri Metro-tukku, Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021
Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä kehittymään hankinnan ammattilaiseksi Wihuri Metro-tukussa, joka on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Tehtävässä pääset kehittämään kokonaisvaltaisesti tukun valikoimia, toimittajasuhteita, hankintaa, ja kehittymään tuoteryhmähallinnan ammattilaiseksi. Tukenasi toimii kokenut huipputiimi, joka odottaa jo uutta kollegaa liittymään joukkoon. Mikäli omaat tehtävään sopivan kaupallisen tai elintarviketieteiden koulutuksen sekä hieman aiempaa työkokemusta, saatat olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Työpäiväsi sisältävät omien tuoteryhmien hankintasopimusten luonnostelua, neuvottelua ja kilpailutusta, asiakastarpeiden tunnistamista ja huomioon ottamista hankintatoimissa, sekä kannattavuuden, hintakilpailukyvyn ja toimitusvarmuuden varmistamista. Työhön kuuluu myös tiivis toimittajayhteistyö, kampanjoiden ja markkinointitoimenpiteiden tuotteistaminen, sekä omien merkkien ja oman tuonnin kehittäminen. Tässä monipuolisessa työssä pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään omaa osaamistasi kokeneiden kollegoiden tukemana.

Sinulla ei tarvitse olla vastaavista työtehtävistä aiempaa työkokemusta, mutta kaupan alan tuntemus ja kokemus nähdään eduksi.

Tarjoamme


* Monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittämään kokonaisvaltaisesti Metro-tukun valikoimia, toimittajasuhteita, hankintaa ja kehittymään tuoteryhmähallinnan ja hankinnan ammattilaiseksi
* Ammattitaitoisen ja kokeneen tiimin tuen
* Työnantajan, jolle vastuullisuus on tärkeässä osassa yrityksen toimintaa
* Hyvät työsuhde-edut ja kehittymismahdollisuudet

TYÖNKUVA

* Kaupallisten sopimustekstien luonnostelu, valmiiden sopimusten käyttöönotto ja muutosten hallinta
* Tiivis toimittajayhteistyö
* Omien merkkien ja oman tuonnin kehittäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. AMK tai yliopisto, suuntautumisena kaupallinen-, elintarvike-, tai logistiikka-ala)
* Aiempaa työkokemusta mieluiten kaupan alalta, erikoiskaupan tuntemus katsotaan eduksi
* Hyvät tietotekniset taidot ja halu omaksua erilaisia järjestelmiä
* Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito


Työntekijänä olet


* Työotteeltasi analyyttinen, organisointikykyinen ja tuloshakuinen
* Innokas oppimaan uutta ja kehittymään osaavan tiimin tukemana
* Motivoitunut kehittämään tuoteryhmiä vastaamaan asiakaskunnan muuttuvia tarpeita
* Palveluhenkinen ja hyvät neuvottelutaidot omaava


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen, toistaiseksi voimassaoleva
* Sijainti: Vantaa / etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Wihuri Metro-tukku puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Wihuri Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot