(Poistunut julkaisusta)

Jr Java Developer, kokoaikainen, CGI Suomi Oy, Espoo
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Haluatko päästä syventämään osaamistasi ohjelmistokehityksen parissa? Onko sinulla jo hallussa perusteet javasta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior Java Developer! 

Asiakkaamme CGI on mukana vauhdittamassa digitaalista murrosta sekä kasvua asiakkaidensa kanssa, ja hakee tämän tueksi Junior Java Developeria. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään haltuunottoprojektin parissa. Olet osa kokonaispalvelutiimiä, jonka tehtäviin kuuluu työeläkejärjestelmän ylläpito. Ylläpidon ja vikojen korjauksen lisäksi pääset kehitystehtäviin uusien toiminnallisuuksien osalta. Tehtävässä työskentelet sekä käyttöliittymän että back-endin parissa.

Aloitus tehtävässä on marraskuun 2019 alussa. Valituille henkilöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

CGI tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme parissa työskentelee asiantunteva, tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö. Toimintamme tukee asetettujen tavoitteiden saavuttamista, työyhteisön avointa vuorovaikutusta sekä henkilöstön kehittämistä ja hyvinvointia. Olemme aidosti globaali yritys, jolla on toimintaa 40 maassa. Monipuolisilla koulutusohjelmilla sekä henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman avulla osaamista voidaan rakentaa askel askeleelta kohti tiettyä tavoitetta.
 
Pääasialliset tehtävät:
 • Sovellusylläpito
 • Vikojen korjaus
 • Uusien toiminnallisuuksien kehitys
Odotamme sinulta:
 • Soveltuvaa tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja (esimerkiksi IT-alalta)
 • Työkokemusta vähintään vuoden verran javalla työskentelystä
 • Perusosaamista SQL-tietokannoista, vähintään työharjoittelun/kesätyön tai harrastuneisuuden kautta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
Tarjoamme sinulle:
 • Tilaisuuden oppia ja kehittyä ammattitaitoisten kollegoiden tukemana 
 • Mahdollisuuden työskennellä ison merkittävyyden projekteissa
 • Arvokasta työkokemusta ja kasvumahdollisuuksia 
 • Mahdollisuuden nähdä kehittyvää alaa
 • Hyvän perehdytyksen
 • Ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen
Olet urasi alkuvaiheilla ja valmis sitoutumaan oman osaamisesi kehittämiseen ja oppimiseen. Ensisijaisen tärkeää on, että olet aidosti sekä kehittämis- että kehittymishaluinen yksilö – sinulla on intoa päästä vaikuttamaan ympäristöösi sekä syventämään ammattitaitoasi. Lisäksi toivomme, että nautit ongelmanratkaisusta sekä työskentelystä tiimissä ja asiakasrajapinnassa.
 
Tehtävä on kuuden kuukauden kokoaikainen määräaikaisuus Studentworkin kautta, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet keskustella jatkosta CGI:llä. Työpaikka sijaitsee Espoossa. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso e. marjukka.laakso@studentwork.com.

Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.