Jr. Java Developer, CGI, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2021
Oletko innovatiivinen ja yhteistyökykyinen uransa alkuvaiheessa oleva koodari? Etsimme nyt Jr. Java Developeria CGI:lle Helsinkiin kehitys- ja ylläpitotehtäviin. Tässä tehtävässä ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi paljon työkokemusta, asenne ja halu oppia ratkaisee! Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa pian.
KUVAUS
Tehtävässä toimit osana pientä DevOps-tiimiä CGI Finlandin finanssisektorilla kehitys- ja ylläpitotehtävissä. Tuotannon turvaaminen menee kaiken edelle, joten ongelmien sattuessa nopeasti muuttuviin työpäiviin saattaa kuulua joskus vain ylläpitoa. Kehitystyössä tehdään loppukäyttäjän järjestelmää ja roolissasi pääset iskemään kädet kiinni vanhoihin järjestelmiin ja uudistamaan niitä. Tämän vuoksi etsimmekin innovatiivista henkilöä, joka uskaltaa katsoa asioita uusin silmin. Tehtävässä tarvitaan kykyä hahmottaa kokonaisuus ja kiinnostusta finanssisektoriin ympäristönä.

Tarjoamme


* Erinomaisen ponnahduslaudan uransa alkuvaiheessa olevalle koodarille
* Monipuoliset työtehtävät
* Mahdollisuuden oppia vanhojen ja uusien tietojärjestelmien yhdistämisestä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu sekä kehitystyötä että ylläpitoa ja ne saattavat muuttua nopeasti jopa yhden työpäivän aikana.
* Osallistuminen ohjelmistokehitykseen
* Järjestelmien ylläpitotehtäviä ja ongelmien selvitystyötä
* Tiimityöskentely
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Hieman työkokemusta
* Kokemusta Java-ohjelmoinnista


Kokemuksesi ja osaamisesi myös omista projekteista ja harrastuneisuuden myötä katsotaan relevantiksi. Eduksi katsomme osaamisen myös muissa ohjelmointikielissä, esim. Javascript, React, Angular, HTML, CSS, ja kiinnostuksen mainframeen.

Työntekijänä olet:


* Tiimipelaaja
* Innovatiivinen
* Joustava
* Itsenäinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuun 2022 alussa
* Kesto: 9 kk, jonka jälkeen mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä CGI Finland puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
* Muuta: Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
CGI on yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. Vahva kokemus eri toimialoilta sekä konkreettisiin tuloksiin tähtäävä lähestymistapamme auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin.

Asiantuntijamme työskentelevät Suomessa 18 paikkakunnalla ja globaalisti toimipisteitä on jopa yli 400. Olemme asiakkaillemme paikallisesti läsnä, mutta tarjoamme käyttöön globaalit resurssit.

Luotettavan asiakassuhteen rakentaminen on aina kaiken tekemisemme keskiössä. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa kumppanuutta digitalisaatiomatkalle ja liiketoiminnan kehittämiseen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522439
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki