Jr. järjestelmäasiantuntijoita kassajärjestelmän rollout-projektiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
Etsimme kolmea IT-junioria järjestelmäasennusprojektiin Tampereelle! Mikäli olet oppimishaluinen ja innokas tekijä ja sinulla on hyvä perusymmärrys Microsoft-ympäristöstä, saatat olla etsimämme henkilö.
KUVAUS
Academic Work etsii kolmea kokoaikaista Jr. järjestelmäasiantuntijaa Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Solteq Oyj:lle.
TYÖNKUVA
Työllistyt osaksi Solteqin rollout -projektitiimiä Tampereella. Päivittäiseen työhösi kuuluvat kassajärjestelmän asennustehtävät ja konfigurointi etäyhteyden välityksellä. Tehtävässä työskentelet Microsoft -ympäristössä ja asennukset tapahtuvat Windows10 -pohjalle. Rooliisi voi kuulua myös asiakastukea käyttöönoton yhteydessä. Skypen välityksellä.

Työ sopii henkilölle, jolla on hieman kokemusta esimerkiksi asennus- tai IT-lähituen tehtävistä! Tehtävä tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet esimerkiksi Solteqin järjestelmätuen tehtäviin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on IT-alan vastavalmistunut tai opintojaan viimeistelevä korkeakouluopiskelija, jolta löytyy hyvä pohjaymmärrys Microsoft-ympäristöistä. Olet esimerkiksi työskennellyt osa-aikaisesti IT-tuki tai asennustehtävissä ja etsit nyt kokoaikaista työtä. Persoonana olet oppimishaluinen ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä ja uskallat pyytää tarvittaessa myös apua. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva IT-alan koulutus
* Osaamista Microsoft-ympäristöstä sekä perusymmärrys palvelimista sekä tietokannoista
* Hyvät tiimityöskentelytaidot
* Oppimishaluinen ja oma-aloitteinen asenne
* Tarkkuutta ja rutiininsietokykyä
* Hyvät kommunikointitaidot sekä suomeksi ja englanniksi


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Maaliskuussa

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 2019 loppuun asti, jonka jälkeen jatko todennäköistä

Paikka: Tampere

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 1.2.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Solteq Oyj on monikanavaisen ja digitaalisen kaupankäynnin näkemyksellinen asiantuntija ja palvelukumppani hankinnan, kivijalan ja verkkoliiketoiminnan alueella. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaille kaikki heidän tarvitsemat ohjelmistoratkaisut ydinliiketoiminnan kehittämisen tueksi niin kaupan, palveluiden ja teollisuuden toimialoilla. Tällä hetkellä yritys työllistää n. 500 asiantuntijaa ja vuosittainen liikevaihto on noin 68 miljoonaa eroa. Toimintaa on kolmessa eri maassa ja toimituksia tehdään Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan ja Australiaan.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227836
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere