(Poistunut julkaisusta)

Jr. Järjestelmäasiantuntija
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020
Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa IT-osaajaa monipuolisiin järjestelmäasiantuntijatehtäviin. Tässä roolissa et varmasti tylsisty tai pakerra legacy-järjestelmien parissa: roolissasi pääset nimittäin työskentelemään jatkuvasti uusien ja uudistuvien tuotteiden parissa ja oppimaan, niin avainhallinnasta ja elektromekaanisista avaimista kuin myös kamerajärjestelmistäkin.
KUVAUS
Järjestelmäasiantuntijana toimit osana asiakkaamme ICT-tiimiä ratkoen erilaisia järjestelmähäiriötilanteita. Työssäsi pääset perehtymään muun muassa kulunvalvonnan, työajanhallinnan, videovalvonnan ja tietoliikenteen teknisiin toteutuksiin ja häiriöiden ratkaisuun. Pääset lisäksi osallistumaan järjestelmien kehittämiseen sekä ylläpitoon yhteistyössä muun organisaation ja järjestelmätoimittajien kanssa.

Työ on toisinaan henkitstä, mutta tukenasi on osaava ja kokenut tiimi.
TYÖNKUVA
Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittyä järjestelmäasiantuntijaksi mielenkiintoisella ja alati kehittyvällä toimialalla
* Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät
* Mukavan tiimin, jossa tuetaan toinen toistaan ja myös huumorille on sijaa
* Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva IT-alan koulutustausta
* Hieman kokemusta Windows- tai Linux-ympäristöjen hallinnasta, palvelimista ja/tai työasemista, esim harjoittelun kautta
* Perusosaamista tietoliikenneverkoista, lähiverkko(TCP/IP) ja GSM/3G/4G
* Halu kehittyä ja oppia uutta
* Palveluhenkinen asenne
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi nähdään


* SQL-tietokantaosaaminen
* Sulautettujen järjestelmien tuntemus


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caldic Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakkaamme on turvallisuusratkaisujen toimittaja, jonka palveluihin kuuluvat muun muassa lukot ja lukitusratkaisut, kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät, ovi- ja porttiautomatiikka, henkilö- ja potilasturvajärjestelmät, kameravalvonta-, rikosilmoitin ja muut turvajärjestelmät sekä turvallisuusratkaisujen jatkuvat ylläpito- ja huoltopalvelut.