(Poistunut julkaisusta)

Jr. IT Specialist Windows-päivitysprojektiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019
Tarjolla projekti, jossa pääsee työskentelemään Windows-järjestelmäpäivityksessä kansainvälisessä ympäristössä! Onko sinulla aikaisempaa kokemusta IT-tuen parista ja tekninen ympäristö on sinulle tuttu? Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä IT Junior Spesialistia asiakasyritykseemme. Jos kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä positiossa toimit käyttöjärjestelmän päivitysprojektin parissa, jossa Windows 7 päivitetään Windows 10:een. Sinun pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu vastaanottaa kollegoidesi tietokoneet ja suorittaa niille vaadittavat päivitykset tunnetuilla prosesseilla. Mahdollisten ongelmien ilmetessä, teet yhteistyötä myös sisäisen teknisen tiimin avustuksella. Tulet työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä rahoitusalalla.

Tarjoamme


* Kokemusta projektityöstä
* Kansainvälisen työympäristön


Tämä positio on osa henkilöstönvuokraustamme, jolloin työskentelet Academic Workin palveluksessa konsulttina asiakasyrityksessämme.
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Käyttöjärjestelmän päivitysprojektin tukitehtävät
* Päivitysten suorittaminen
* Erilaiset tukitehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tietämystä Windows 7 ja Windows 10 järjestelmien parista
* Mielellään IT-tuesta aikaisempaa kokemusta
* Tekninen tausta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:
* Innokas ja nopea oppimaan
* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian (mielellään kesäkuun alussa)
* Kesto: 15.11.2019 saakka
* Työaika: Kokoaika
* Sijainti: Helsinki
* Palkka: Sopimuksen mukaan
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille]
(mailto:esp02@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme työskentelee rahoitusalalla. Saat lisätietoa rekrytointiprosessin edetessä.