(Poistunut julkaisusta)

Jr. IT Sourcing Manager UPM-Kymmene Oy:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
UPM-Kymmene Oy etsii pieneen, mutta sitäkin tehokkaampaan hankintatiimiinsä neljättä jäsentä suunnittelemaan, organisoimaan sekä toteuttamaan erilaisia IT:n hankintaprojekteja. Työssä pääset osallistumaan useaan liiketoimintoon ja tekemään yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempaa kokemusta bisneshankinnasta ja haluat kerryttää merkittävää kokemusta monipuolisen liiketoiminta-alan kentällä, lue lisää ja hae paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Jr. IT Sourcing Manageria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina UPM-Kymmene Oyj:lle.
TYÖNKUVA
Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat strategisen ja taktisen IT-alueen hankkinan hoitaminen, eli hankintaprojektien läpivienti aina kilpailutuksesta hankinnan viimeistelyyn. Työnkuva on hyvin monipuolinen tehtävän projektiluonteen vuoksi, tehtävät ja vastuualueet vaihtelevat projekteittain tiimin kesken. Tehtävä edellyttää myös jonkin verran matkustamista sidosryhmien luokse kotimaassa ja ulkomailla. Lisäksi työnkuvaan kuuluu tiivis yhteistyö sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa.
Tiiviin ydinryhmätyöskentelyn lisäksi teet vuorovaikutteista yhteistyötä muiden tiimien kanssa, päästen aidosti mukaan liiketoiminnan jokaiseen vaiheeseen.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä kehittymään suuressa monikansallisessa yrityksessä ja oppia uutta kansainvälisestä liiketoiminnasta ja hankintaprosesseista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta ja jonkin verran aiempaa kokemusta yrityksen hankinnoista ja/tai toimitusketjuista. Lisäksi sinulla on hyvä ymmärrys liiketoiminnoista. Kyseisessä työtehtävässä korostuvat taidot liittyen priorisointiin, ajanhallintaan, yhteistyötaitoihin sekä oma-aloitteisuuteen, sillä roolisi tiimissä vaihtelee projektien mukaisesti. Sinulla on hyvät IT-taidot, erityisesti MS Office -ohjelmistot ovat sinulle tuttuja. Vaikka työskentelet pääsääntöisesti toimistolta, olet valmis matkustamaan jonkin verran. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus (kaupallinen, tuotantotalous, IT)
* Ymmärrystä liiketoiminnan perusteista
* Jonkin verran kokemusta toimitusketjuista ja hankinnasta
* Halua kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta
* Sujuva englannin kielen taito


Aiempi IT-tausta tai analyytikkotausta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on aito kiinnostus alaa kohtaan ja halu kehittyä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Hesinki, keskusta

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [hel01@academicwork.fi](mailto: hel01@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
UPM biometsäteollisuuden edelläkävijänä rakentaa kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella. UPM luo uusiutuvia ja vastuullisia vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin. Heidän tuotteensa valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä. Vahva asema metsäbiomassan hankinnan ja jalostuksen arvoketjussa mahdollistaa kiertotalouteen pohjautuvat ratkaisut kaikissa heidän liiketoiminnoissa. Lisäksi UPM kehittää koko ajan uusia loppukäyttömahdollisuuksia.

UPM:n toimintaa ohjaavat arvot: luota ja ole luotettava, tuloksia yhdessä ja uusiudu rohkeasti.