Jr. IT Project Coordinator Teampacille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019
Ovatko ERP-järjestelmät sinulle jo ennestään tuttuja ja niiden parissa työskentely sinusta kiinnostavaa? Haluatko päästä koordinoimaan projektia, jossa yhteensovitetaan yrityksen toiminnanohjausjärjestelmää ja tuotannonsuunnitteluohjelmaa? Jr. IT Project Coordinator roolissa Teampacilla pääset kehittämään projektinhallintataitojasi sekä oppimaan lisää ERP- ja tuotannonsuunnittelujärjestelmistä. Jos tehtävä kuulosti kiinnostavalta, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Jr. IT Project Coordinatoria Liljendaliin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Teampac Oy:llä.
TYÖNKUVA
Teampac toteuttaa tällä hetkellä projektia, jossa yhteensovitetaan yrityksen käyttämää ERP-järjestelmää sekä tuotannonsuunnitteluohjelmaa. Tulet Jr. IT Project Coordinator roolissa varmistamaan, että projekti etenee aikataulun mukaan. Työtehtäviisi kuuluu järjestelmätoimittajiin yhteydenpito, suunnittelukokouksien koordinointi, projektin yksityiskohtiin paneutuminen sekä projektiin liittyvä dokumentaatio. Alkuvaiheessa saat perusteellisen perehdytyksen tietojärjestelmiin, ja projektista vastuussa oleva laatupäällikkö on tukenasi projektin aikana.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutus (esim. liiketalouden tai Business IT AMK-tutkinto) sekä perustason ymmärrys ERP-järjestelmistä. Aiempi työskentely IT-projekteissa, koordinointitehtävät toimistoympäristössä sekä relevantit kouluprojektit ovat eduksesi. Tehtävä edellyttää itseohjautuvuutta, omatoimisuutta sekä sujuvia kommunikaatiokykyjä. Sinulla tulee myös olla hyvät Office taidot.

Hakijalta edellytetään


* Soveltuvaa koulutusta (esim. liiketalouden tai Business IT AMK-tutkinto)
* Ymmärrystä ERP-järjestelmistä
* Oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta sekä hyviä kommunikaatiotaitoja
* Hyvää suomen kielen taitoa
* Hyviä Office-taitoja


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 1.4.2019

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kk, jatko mahdollinen

Paikka: Liljendal

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Teampac on vuonna 1969 perustettu sopimusvalmistaja, joka keskittyy kosmetiikan, hygieniatuotteiden ja terveydenhuollon ratkaisuihin. Yritys toimii Liljendalissa, itäisellä Uudellamaalla. Teampacin pääomistajan lisäksi myös työntekijät omistavat osansa yrityksestä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 10,8 M.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242816
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loviisa