(Poistunut julkaisusta)

Jr. IT-konsultti, ALSO Finland Oy, Tampere
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2020
Etsimme asiakkaallemme ALSOlle Tampereelle Junior IT-konsulttia toimimaan osana pilvi- ja sovellusratkaisuja konsultoivaan yksikköön. Tarjoamme joustavan työyhteisön ja mahdollisuuden tehdä roolista itsesi näköisen! Mikäli olet kiinnostunut erityisesti Microsoftin tarjoamista palveluista ja ratkaisuista sekä arvostat vastuuta ja vapautta, tämä tehtävä voi olla juuri sinulle.
KUVAUS
Tarjoamme


* Joustavan ja avoimen työyhteisön, mm. huumorintajuinen ja toisiaan tukeva tiimi
* Erinomaiset kehittymis- ja etenemismahdollisuudet
* Etätyömahdollisuus


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakkaalle parhaiden ratkaisuiden ja palveluiden löytäminen ja tarjoaminen painottuen Microsoftin pilvipalveluiden konsultointiin, erityisesti Azureen
* Vahva sidosryhmäyhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
* Kumppaneille tarjottavien webinaarien järjestäminen


Voit muokata työtehtävää oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan bisneksen ja teknisen puolen välillä, tämä rooli tarjoaa loistavan tilaisuuden kehittää osaamistasi! Sinun ei siis tarvitse olla asiantuntija pilvipalveluiden parista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (Tekninen tai kaupallinen, AMK tai yliopisto)
* Hieman aiempaa työkokemusta esimerkiksi harjoittelusta tai kesätöistä (Monipuolisesti IT-alan eri tehtävät sekä asiakaspalvelu)
* Kyky ja kiinnostus oppia uusia asioita ja kehittää itseään
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen


Eduksi katsomme osaamisen Microsoftin palveluista ja tuotteista, koodausosaamisen esimerkiksi C#, C++, .NET tai PowerShell sekä tuntemusta API-rajapinnoista. Etsimme kuitenkin ennen kaikkea tehtävään sopivaa henkilöä, joten edellä mainittuja teknisiä taitoja on mahdollista kehittää työn ohessa. Oma kiinnostuksesi ja innostus aiheeseen on tärkeää!

Etsimämme henkilö on:


* Rohkea
* Hyvät vuorovaikutustaidot omaava
* Itsenäinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Tampere, Kalevantie 2D
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä ALSO Finland Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Voit tutustua tarkemmin asiakasyritykseemme täältä: ALSO Finland Oy.