(Poistunut julkaisusta)

Jr. Instrumenttisuunnittelija prosessiteollisuuden pariin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020
Etsimme nyt laitossuunnittelusta innostunutta ja oppimishaluista instrumenttisuunnittelijaa! Toivomme, että olet ehtinyt kartuttaa jo hieman aikaisempaa työkokemusta laitos- tai prosessiteollisuudesta esimerkiksi kunnossapidon tai asennusvalvojan tehtävistä ja haluat siirtyä urallasi suunnittelutehtäviin. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä mukaan aloittamaan urasi mielenkiintoisten projektien parissa.
KUVAUS
Työnkuvasi koostuu erilaisista projekteista, lyhyistä muutaman kuukauden projekteista sekä mahdollisesti pidemmistä toteutusprojekteista. Pääset aluksi työskentelemään tiiviissä yhteistyössä projektien kokeneemman suunnittelian kanssa, mikä on loistava tilaisuus kehittyä kokeneemman ammattilaisen siipien suojissa. Myöhemmin kokemukseksi karttuessa tulet toimimaan myös itsenäisesti projektien suunnittelutehtävissä. Saat olla mukana tuotteen koko elinkaaressa, sen suunnittelusta käyttöönottoon.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
* Mielenkiintoiset työtehtävät isossa kansainvälisessä yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää: https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo.
TYÖNKUVA
Instrumenttisuunnittelijana päävastuusi on PI-kaavioiden työstäminen uudella siihen integroidulla työkalulla, mutta tehtävässä tarvitset myös perustietoja jonkin prosessilaitoksen ohjauksesta sekä käytännön ymmärrystä laitosten instrumentoinnista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on vastavalmistunut metallurgian, kemian-, automaation- tai prosessitekniikan insinööri (AMK tai DI), jolla on jo aiempaa käytännön kokemusta laitos- ja tehdasympäristössä toimimisesta esimerkiksi kunnossapidon tai asennusvalvonnan tehtävistä. Olet tehnyt esimerkiksi virtaus-, paine- ja lämpötilamittauksia sekä toiminut automaattiventtiilien sekä näiden sähköisten ja pneumatiikkakytkentöjen asennusten, huoltojen ja uusimisien parissa. Sinulla on myös ymmärrystä PI-kaavioiden perusteista.

Lisäksi sinulla on palava kiinnostus suunnittelutehtäviä kohtaan sekä aktiivinen, sinnikäs ja oma-aloitteinen työote. Käytät sujuvasti Microsoft Officen työkaluja ja sinulla on into oppia, sekä kykyä omaksua uusia työkaluja. Lisäksi sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä, niin suomeksi kuin englanniksikin.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella
* Sijainti: Matinkylä, Espoo


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakkaamme on kansainvälinen yritys ja edelläkävijä kestävää kehitystä edistävien teknologioiden ja materiaalien prosessoinnin alalla.