Jr. Full Stack Developer, Disec Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021
Etsimme kokoaikaista Jr. Full Stack Developeria asiakkaallemme joustavaan etätyöhön. Tehtävä tarjoaa erinomaisen työympäristön. monipuolisia työtehtäviä, sekä hyviä kehitysmahdollisuuksia. Toivomme sinulta erityisesti aiempaa kokemusta Javan ja Javascriptin parissa työskentelystä, ketterää työskentelyotetta, sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian!
KUVAUS
Disec Oy tarjoaa erilaisia korkean tason tiedonhallintaratkaisuja ja SaaS-palveluja laajalle kirjolle erilaisia toimijoita, joihin kuuluu muun muassa kaupunkeja, terveydenhuollon organisaatioita, yliopistoja, museoita aina Suomen tunnetuimpiin yrityksiin saakka. Toimit osana ketterää kehitystiimiä ja kehitystehtävät vaihtelevat päivästä toiseen. Tehtävässäsi keskityt erityisesti Yksa-järjestelmän kehitykseen. Sen avulla voidaan hallita sekä tietojen hallinnan ja säilyttämisen että sähköisen arkistoinnin tarpeet.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suomen kieli
* Kokemusta Javasta ja Javascriptistä
* Motivaatiota ja halua oppia uutta
* Kiinnostusta SaaS-palveluja, sekä tiedonhallintajärjestelmiä kohtaan
* Tietokantaosaamista ja kokemusta pilvipalveluista


Työntekijänä olet:


* Ahkera
* Ratkaisukykyinen
* Omaat hyvät vuorovaikutustaidot
* Motivoitunut (Kehität jatkuvasti taitojasi ja haluat oppia alasta ja uusista teknologioista)


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Mikkeli, etätyömahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Disec Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Disec Oy
palvelujen ytimessä ovat aina olleet asiakkaiden tarpeiden huomioonottaminen ja niiden täyttäminen sekä mittakaava- ja toimialaetujen hyödyntäminen että palveluiden ammattimainen paketointi ja tuotteistaminen.

Käytettävyys, turvallisuus ja palvelulähtöisyys ovat Disecille aina olleet ne tärkeimät asiat; nimemme tulee sanoista DIgital SECurity ja DIgital SErvice Center.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1541136
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli