(Poistunut julkaisusta)

Jr. Document Specialist Konecranesille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2019
Konecranes etsii Jr. Document Specialistia osaksi kansainvälistä dokumentaatio tiimiä! Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä kartuttamaan työkokemusta dokumentaation parista ja kehittymään globaalissa työympäristössä. Lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset osaksi tiimiä, joka vastaa nostureiden ja nostimien teknisestä dokumentaatiosta kaikille Konecranesin yksiköille kansainvälisesti. Jr. Document Specialistina tulet huolehtimaan tukisähköposteihin vastaamisesta osana globaalia dokumentaatiotukea. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakastoimituksista huolehtiminen ja yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme


* Tilaisuuden päästä kerryttämään työkokemusta dokumentaation parista
* Upean mahdollisuuden päästä kehittymään kansainvälisessä suuryrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
*Dokumentaatioon liittyvien tukisähköpostien hoitaminen

*Asiakastoimitusten hoitaminen

*Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (tekniikka tai viestintä)
* Kiinnostusta työskennellä dokumentaation parissa
* Erinomaiset tietotekniset taidot, varsinkin Excel ja Word
* Asiakaspalveluhenkinen ja itsenäinen työote
* Hyvät tiimityöskentely- ja yhteistyötaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme osaamisen XML:stä ja Dita:sta sekä muun kielitaidon.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kk, jatkosta mahdollista keskustella
* Sijainti: Hämeenlinna
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Konecranesin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille]
(mailto:krn01@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.