(Poistunut julkaisusta)

Jr. DevOps Support Engineer, Nitor
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020
Oletko käytännönläheinen ja innokas tulevaisuuden DevOps-osaaja? Tässä positiossa et tarvitse alan työkokemusta - tärkeintä on kehittymishaluinen asenteesi ja aito innostuneisuutesi paikkaa ja alaa kohtaan! Etsimme nyt asiakasyrityksemme Nitorin ylläpitotiimiin kokoaikaista Junior DevOps Support Engineeriä. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Kokeneen ja kannustavan tiimin tuen
* Hienon uramahdollisuuden suoraan opiskelujen päätyttyä

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana ylläpitotiimiä, jonka tehtävänä on asiakkaiden tärkeimpien ja järjestelmien ja sovellusten ympärivuorokautisten toimivuus ja jatkokehitys.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Osaamista koulun tai harrastusten kautta esimerkiksi jostakin seuraavista: AWS, Azure, palvelinylläpito, back-end ohjelmointiosaaminen (esim. Python, Perl)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Etsimällämme henkilöllä on lisäksi:
* Hyvät kommunikointitaidot
* Aito kiinnostuneisuus ja kehittymishaluinen asenne


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nitorin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää asiakkaastamme täältä: Nitor