(Poistunut julkaisusta)

Jr. DevOps-osaaja Tampereelle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019
Etsimme asiakkaallemme kehittymishaluista jr. DevOps-osaajaa. Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavia työtehtäviä, olit sitten jo alan kokeneempi osaaja tai vastavalmistunut. Pääset osaksi rentoa ja kunnianhimoista työyhteisöä, jossa mikään ongelma ei ole liian vaativa ratkaistavaksi. Lue lisää alta ja hae jo tänään, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana noin 15 henkistä tiimiä, joka työskentelee keväällä alkaneen turvallisuusalan projektin parissa. Työtehtäviisi tulee kuulumaan muun muassa monipuolisesti eri järjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon liittyvät tehtävät. Tiimiin soveltuu alan kokeneempi osaaja tai kehittymishaluinen, uransa alkuvaiheessa oleva henkilö.

Tarjoamme


* Haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät
* Rennon ja asiantuntevan työporukan
* Mahdollisuuden kehittää omaa osamaistaan ja edetä uusiin työtehtäviin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Palvelinympäristön käyttöönottoon ja ylläpitoon liittyvät tehtävät
* Palvelinympäristöihin liittyvien työkalujen ja menetelmien kehittäminen
* Turvallisuusalan järjestelmien kehittäminen, käyttöönotto ja palvelutuotanto

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta Linux-pohjaisten palvelinympäristöjen ylläpidosta ja siinä käytettävistä työkaluista sekä virtualisointialustoista. Olet ehkä päässyt tutustumaan näihin työelämän, koulutuksen tai omien projektiesi kautta ja olet kiinnostunut oppimaan lisää. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sinulla löytyy myös kokemusta projektiluontoisesta työskentelystä. Eduksi katsomme koulutuksen IT-alalta, kokemuksen konttiteknologioista tai ymmärryksen tietoliikenneverkkojen perusteista.

Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen tiimipelaaja
* Luotettava ja aikaansaava työskentelijä
* Kiinnostunut alasta ja halukas oppimaan uutta


Valitulle henkilölle tullaan tekemään asiakasyrityksemme puolesta turvallisuusselvitys ja huumausainetesti ennen työn aloitusta.

Muuta tietoa


* Aloitus: marraskuu 2019
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Insta DefSec Oy on suomalaiseen perheyritykseen, Insta Groupiin kuuluva turvallisuuden ja toimintavarmuuden korkeateknologiayritys sekä riippumaton ja kokenut yhteiskunnan turvallisuuden varmistaja. Osaamisemme ydintä ovat puolustusratkaisut ja kyberturvallisuus.