(Poistunut julkaisusta)

Jr. Developer, Kokoaika, OGOship, Tampere
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021
Etsimme nyt kehittymishaluista ja motivoitunutta uransa alkuvaiheessa olevaa Full Stack kehittäjää osaksi OGOShipin kasvavaa tuotekehitystiimiä! Toivomme, että sinulta löytyisi jo hieman osaamista vastaavista Full Stack-kehityksen tehtävistä, mutta ennen kaikkea paloa kehittää osaamistasi ohjelmistokehityksen parissa. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, lue lisää alta ja hae paikkaa pikimmiten!
KUVAUS
Etsimme OGOshipin kuuden hengen tiiviiseen tuotekehitystiimiin kokoaikaista vahvistusta, jolla on intoa oppia, miten softa toimii alusta loppuun. Tehtävä tarjoaa uransa alkuvaiheessa olevalle ohjelmoijalle loistavan mahdollisuuden oppia, kasvaa ja kehittyä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, jonka lisäksi tiimin tuki ja apu ovat koko ajan saatavillasi. Työsuhteen alussa saat vastuullesi pienempiä ja selkeämmin rajatumpia tehtäviä, mutta kokemuksen ja osaamisen karttuessa pääset koko ajan laajentamaan tehtäväaluettasi sekä viemään sitä toivomaasi suuntaan.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen ja monipuolisen Full Stack tuotekehitystehtävän oman tuotteen parissa sekä sen mukanaan tuoman jatkuvuuden
* Työn kasvavassa Start Up-yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissa haluamaansa suuntaan
* Etätyömahdollisuuden, mutta myös mahdollisuuden turvalliseen työskentelyyn toimistolla


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Full Stack tuotekehitys yhdessä tuotekehitystiimin kanssa
* Back-End ohjelmointi Microsoftin palvelimilla sekä C# ohjelmointikielellä
* Front-End ohjelmointi
* Erilaiset ylläpitoon ja tukeen liittyvät tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva IT-koulutustausta (esim. Datanomi, AMK/yliopisto)
* Kokemusta Angular JS, VUE tai muista vastaavista teknologioista
* Osaamista ja kiinnostusta työskennellä Microsoftin (esim. Azure) työkalujen parissa
* Full Stack ymmärrys ohjelmoinnista
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi


Mikäli olet jo saanut kokemusta omista projekteista, voit liittää hakemukseen linkin portfolioosi (esim. Github)

Etsimämme henkilö on:


* Idearikas ja kehitysmyönteinen
* Huolellinen ja tarkka työnsä jäljestä
* Motivoitunut oppimaan ja kehittymään asiantuntijana


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian (esim. tammi-helmikuun aikana)
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä OGOship puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
OGOship on nopeasti kasvava, kunnianhimoinen suomalainen 3PL (third party logistics) yritys. Asiakkaamme ovat nettikauppiaita, jotka ovat ulkoistaneet tuotteidensa varastoinnin ja lähettämisen varastoillemme.Joulukuussa 2018 OGOshipillä oli käytössään kaksi varastoa ja tarjosimme varastointipalveluitammekasvavalle joukolle suomalaisia verkkokauppiaita. Nyt, melkein kaksi vuotta myöhemmin, käytössämme on neljässä eri maassa seitsemän varastoa, joiden avulla pystymme tarjoamaan LocalLike-toimituspalveluitamme suurimpaan osaan Eurooppaa. Yritys kasvaa yhä nopeasti ja pyrimmekin jatkuvasti kasvattamaan varastoverkostoamme sekä asiakaskuntaamme