(Poistunut julkaisusta)

Jr. Data Modeler, kokoaikainen, Teradata Finland Oy
Teradata Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Teradata Finland Oy:lle, ongelmanratkaisutaitoista Jr. Data Modeleria 8 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakasyritykseen.

Jr. Data Modelerina olet vastuussa tiedon fyysisten rakenteiden ja tiedonhallinnan suunnittelusta, sisältäen myös seuraavat osa-alueet; metadata-rakenteiden muodostaminen, master-datan hallinta ja tietoturva. Tulet työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä ketteriä kehitysmalleja hyödyntäen. Odotamme sinulta itseohjautuvuutta ja valmiutta tiimityöskentelyyn.

Teradata on yhdysvaltalainen yhtiö, joka auttaa maailman vaikutusvaltaisimpia yrityksiä saavuttamaan suuria liiketoiminnallisia tavoitteita. Teollisuuden johtajat luottavat liiketoimintaratkaisuissaan analytiikkaan ja johtavaan teknologiaan - Teradatalla on kokemusta siitä jo neljä vuosikymmentä. Tuotteemme on suunniteltu yksinkertaisten, luotettavien ja skaalautuvien analyyttisten järjestelmien käyttöönottoon (https://www.teradata.com/).

Pääasialliset tehtävät 

 • Tiedon fyysinen mallinnus – taulurakenteet ja indeksointi
 • Tiedon hyödyntämiskerrosten mallinnus
 • Tiedon profilointi
 • Tiedon loogisen mallinnuksen tukeminen – yleensä 3NF mallinnus

Odotamme sinulta 

 • Soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi IT-alalta
 • SQL-osaamista
 • Liiketoimintaprosessien ja -mallien ymmärrystä
 • Tietomallintamisen menetelmien tuntemusta ja teknologiaosaamista (esim. Erwin)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Päästä työskentelemään kansainvälisessä työympäristössä mielenkiintoisten projektien parissa
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta sekä kehittää asiantuntijuuttasi
 • Päästä osaksi vaativaa, mutta todella kannustavaa työkulttuuria

Hae tehtävään heti!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 16.6.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.