(Poistunut julkaisusta)

Jr. Data-analyytikko, KSS Energia Oy, Kouvola
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020
Etsimme nyt kehittymishaluista ja numeroiden pyörittelystä syttyvää osa-aikaista Jr. Data-analyytikkoa asiakkaallemme KSS Energia Oy:lle Kouvolaan. Tämä vakavarainen ja monipuolisia energiaratkaisuja ympäri Suomen tarjoava yhtiö avaa sinulle mahdollisuuden omaa osaamista edistävän työkokemuksen kerryttämiseen sekä näköalapaikan liiketoiminnallisen älyn kasvattamiseen. Data-analyytikkona haet dataa tietokannoista ja teet analyyseja sekä raportteja Exceliä hyödyntäen liiketoiminnan eri tarpeisiin. Mikäli omaat analyyttisen ajattelutavan, hyvät Excel-taidot, perusymmärryksen SQL-tietokannoista sekä haluat kehittyä data-analysoinnin mestariksi kannustavassa ja asiantuntevassa työympäristössä, tämä työtehtävä voi olla juuri sinua varten!
KUVAUS
Työtehtäväsi liittyy sähkökaupan riskinhallintaan, jossa analytiikalla on tärkeä rooli sähkömarkkinadatan paremmin ymmärtämisessä. Osallistut projekteihin, jotka liittyvät asiakkuuksiin, asiakastuntemukseen sekä esim. kannattavuuslaskentaan, ja tyypillinen työtehtävä on esimerkiksi asiakastietojärjestelmistä datan kerääminen sekä sen käsittely sellaiseen muotoon, jotta dataa voidaan parhaiten hyödyntää. Tärkeimmät työkalut tehtävässä ovat Excel sekä toimialakohtaiset järjestelmät, joihin saat perehdytyksen. Sinun ei tarvitse olla heti valmis tekijä, vaan asiantuntevien tiimikavereidesi tuella opit ja kehityt jatkuvasti -- aikaisempaa kokemusta tärkeämpää tässä tehtävässä onkin oikeanlainen asenne ja halu oppia. Työntekopaikkasi sijaitsee Kouvolan keskustassa n. 5 minuutin kävelymatkan päässä juna-asemasta.

Tarjoamme


* Tilaisuuden päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta data-analytiikan parista
* Tiiviin työyhteisön, jossa pääset osaksi mielenkiintoisia sähkömarkkinadataan liittyviä projekteja
* Kokeneempien kollegoiden tuen ja perehdytyksen tehtävään


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA

* Tietojen hakeminen raportointitietokannoista ja haettujen tietojen jalostaminen
* Sähköliiketoimintaan liittyvien laskentojen tekeminen, datan analysointi ja lopputulosten sekä johtopäätösten raportointi Exceliä hyödyntäen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (mieluiten tekninen)
* Erinomaiset Excel-taidot
* Perusosaaminen SQL-tietokannoista sekä SQL-kielestä
* Intohimoa data-analytiikkaa kohtaan


Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Työntekijänä olet:


* Oppimishaluinen
* Itsenäinen
* Oma-aloitteinen
* Huolellinen ja analyyttinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6kk
* Työmäärä: Osa-aikainen, 7,5-37,5 h/vko tarpeen mukaan
* Sijainti: Kouvola (mahdollisuus sopia myös osittaisesta etätyöskentelystä alkuperehdytyksen jälkeen)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä KSS-Energian puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
KSS-Energia Oy on energia-alan konserni, jonka toimipisteet sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Kotkassa ja Espoossa. KSS Energia palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita ympäri Suomea. Konsernin muodostavat emoyhtiö KSS Energia Oy sekä tytäryhtiöt KSS Verkko Oy, KSS Lämpö Oy, KSS Rakennus Oy, Suomen Energia Urakointi Oy sekä Karhu Voima Oy. Konsernissa harjoitetaan sähkön ja kaukolämmön tuotantoa ja myyntiä, maakaasun myyntiä, sähkö-, lämpö- ja kaasuverkkojen käyttöä ja ylläpitoa sekä energia- ja tietoliikenneverkkojen rakentamista ja suunnittelua.