(Poistunut julkaisusta)

Jr. Cyber Security Analyst, Viria, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021
Etsimme nyt kehittymishaluista ja motivoitunutta Jr. Cyber Security Analystia vahvistamaan Virian tiimiä Helsinkiin! Mikäli sydämesi sykkii tietoturva-alalle, olet kartuttanut opintojen tai työkokemuksen kautta alan relevanttia osaamista ja nautit tiimissä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Tiiviin ja mukavan työporukan tukemaan kasvuasi
* Monipuoliset ja vaihtuvat työtehtävät
* Mahdollisuudet kehittyä monialaisesti
* Ison organisaation edut, mm. etenemismahdollisuudet

TYÖNKUVA
Työskentelet osana tiivistä tiimiä ja pääset osallitumaan Virian offensiivisten tietoturvapalveluiden tuottamiseen asiakasrajapinnassa. Työviikon aikana tilanteet voivat muuttua nopeasti, mutta tyypillisesti työviikkosi saattaa sisältää mm. seuraavia tehtäviä:


* Penetraatiotestausta (Web/OS/Mobile/IoT)
* Haavoittuvuushallintaa (Port Scanners, DAST/SAST+SCA)
* Tietoturvahyökkäysten selvitystä ja tiedon keruuta
* Yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa
* Valmistelua ja selvitystyötä uusien ympäristöjen rakentamista varten

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tämä tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen loppusuoralla olevalle tai vastavalmistuneelle tekijälle, jolla on sisäinen palo ja kiinnostus tietoturva-alaa kohtaan sekä vahvat tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot. Kuulemme mielellämme myös kokeneemmista osaajista vastaaviin tehtäviin Virialle, joten ole meihin päin yhteydessä ja kerro itsestäsi lisää!

Jr. Cyber Security Analystin tehtävässä tärkeintä on kehittymishaluinen asenne sekä harrastuneisuus ja/tai opintojen aikana karttunut ymmärrystä ja osaaminen seuraavista osa-alueista:


* Käyttöjärjestelmät: Linux, Windows, Macos, Ios, Android
* Verkkotason tietoturvakontrollit (NGFW, IDS/IPS-järjestelmät, WAFit, HoneyPotit)
* Päätelaitesuojausratkaisut (EDR/EPR, AV)
* Skriptaus (esim. Bash/Python)
* Ymmärrys Web-teknologioista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan:


* Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä
* Kiinnostus ja ymmärrys mobiilikäyttöjärjestelmistä
* Bug Bounty ja CTF kokemus


Muuta tietoa


* Aloitus: Helmikuussa / Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kuukautta, jatko mahdollinen
* Sijainti: Helsinki
* Muuta: liitä hakemukseesi CV ja motivaatiokirje - odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{ target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Viria on digitalisaation ja kokonaisturvallisuuden edelläkävijä. Autamme asiakasta menestymään varmistamalla liiketoiminnan jatkuvuuden sekä edistämällä tiedon hyödyntämistä ja digitaalisia palvelumalleja. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan ammattitaitoon.

Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat yritysturvallisuuden ratkaisut kyberturvasta turvateknologiaan. Työskentelemme 22 toimipisteessä ja yli 350 ammattilaisen voimin. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on.