Jr. Controller, kokoaika, Porvoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019
Oletko kiinnostunut kirjanpidon prosessikehityksestä? Tässä tehtävässä saat tilaisuuden hoitaa itsenäisesti varaosavaraston omaisuuden siirron kirjanpidollisesti ja järjestelmissä yhtiöstä toiseen. Tehtävässä sinua tukee asiantuntijat, odotamme sinulta kuitenkin kirjanpidon ymmärrystä sekä kiinnostusta järjestelmiin ja raportoinnin automatisointiin. Lue tehtävästä lisää ja hae mahdollisimman pian, sillä toivomme aloitusta mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Controlleria Porvooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessa Neste Oyj.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet johtamaan itse omaa työtäsi ja projektiasi. Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa varaosa- ja projektilaitevaraston siirto yhtiöstä toiseen. Kirjanpidollisesti ja järjestelmänäkökulmasta, ei fyysisesti. Lisäksi tulet suunnittelemaan uuden raportointimallin uuden yhtiön järjestelmässä sekä varastohallintaprosessin automatisoinnin. Ensimmäisenä tehtävänäsi on olla mukana ja opetella nykyinen toimintamalli ja sen jälkeen määritellä omaisuus oikein uuden yhtiön kirjanpitoon. Suunnittelet ja luot raportointityökalut varastonhallintaan tulevaisuutta varten ohjelmistorobotiikkaa (RPA) hyödyntäen. Projektissa sinua tukee eri osa-alueiden asiantuntijat, liittyi kysymyksesi sitten kirjanpidollisiin seikkoihin tai ohjelmistorobotiikkaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimässämme henkilössä yhdistyy kaksi asiaa, talous ja tietotekniikka. Ymmärrät kirjanpidon perusteet, tämä korostuu, kun varasto siirretään toisen yhtiön kirjanpitoon. Sinulla on ymmärrys, kuinka eri omaisuus nimetään kirjanpidossa. Lisäksi sinulla on kiinnostusta kehittää prosesseja. Tavoitteenasi on luoda omaisuuden tehokas hallintamalli uudessa yhtiössä.

Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä hahmottaa laajaa kokonaisuutta sekä ratkaisukeskeisyyttä. Tämä korostuu luodessasi uusia prosesseja. Työssäsi sinua tukee muut asiantuntijat, olet kuitenkin vastuuntuntoinen ja huolehdit projektisi etenemisestä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulutututkinto (yliopisto/AMK)
* Kirjanpidon ja raportoinnin ymmärrystä
* Halua oppia ja kehittyä ohjelmistorobotiikassa (RPA)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Helmikuussa 2019

Työmäärä: Kokoaikainen, 37,5h/vko

Kesto: 2020 heinäkuun loppuun

Paikka: Porvoo - työpaikkasi on lähtökohtaisesti Porvoossa, Nesteen keskuskonttorilla. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus työskennellä ajoittain myös Espoon toimipisteellä.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226855
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo