(Poistunut julkaisusta)

Jr. Chief Engineer Outotecille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2019
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Outotecille konetekniikan insinööriä kokoaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan ja kehittymään alasi ammattilaisena. Lue lisää ja lähetä hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Jr.Chief Engineer työskentelee yhdessä kokeneempien pääsuunnittelijoiden kanssa, tehden tiivistä yhteistyötä eri projektien parissa. Projektien kaikki vaiheet kuuluvat työnkuvaan, sen suunnittelusta käyttöönottoon saakka. Työssä tehdään paljon 3D-suunnittelua, käyttäen erityisesti Solidworks -järjestelmää. Tämä työ sisältää myös paljon matkustamista.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää: https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo)
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu laaja-alaisesti projektien suunnittelu sekä käyttöönotto. Tulet työskentelemään junior tason pääsuunnittelijana ja työnkuvaan kuuluu paljon matkustamista Outotecin eri lokaatioihin valvomaan projektien kulkua.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on jo valmistunut konetekniikan insinööri (AMK tai DI). Sinulla saattaa olla kokemusta harjoitteluiden tai kesätöiden kautta projektityöskentelystä ja 3D -suunnittelusta. Katsomme eduksi, jos olet esimerkiksi lopputyössäsi käyttänyt Solidworks -suunnitteluohjelmaa.
Luonteeltasi olet toimeen tarttuva ja työstäsi innostuva tekijä. Olet omatoiminen työskentelyotteeltasi, mutta nautit myös tiimityöskentelystä.

Etsimämme henkilö on:


* Valmistunut konetekniikan insinööri (AMK/DI)
* Kartuttanut kokemusta 3D-suunnittelusta (erityisesti Solidworksin käytöstä)
* Valmis matkustamaan työn puolesta
* Työskentelee sujuvasti myös englannin kielellä, muut kielet katsotaan eduksi
* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, jatko on hyvin mahdollinen
* Sijainti: Matinkylä, Espoo


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.