(Poistunut julkaisusta)

Jr. Business Manager, kokoaikainen, Exclusive Networks Finland Oy, Espoo
Exclusive Networks Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Oletko ratkaisukeskeinen, tulosnälkäinen ja viihdyt asiakkaiden parissa? Koetko tietoturvaratkaisut intohimoksesi? Entä oletko valmis pakkaamaan laukkusi ja lähteä etsimään uusia myyntimahdollisuuksia? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme Jr. Business Manager! 

 

Etsimme sinua  

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Exclusive Networks Finland Oy:lle,  useampaa Jr. Business Manageria vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen. 

Jr. Business Managerina tehtävänäsi on kontaktoida potentiaalisia asiakkaita, käydä aktiivisesti asiakastapaamisissa ja etsiä uusia myyntimahdollisuuksia jo olemassa olevissa asiakassuhteissa sekä täysin uusien asiakkuuksien parissa edistäen Exclusive Networks Finlandin tietoturvaratkaisujen myyntiä. Toimintakenttäsi kattaa lähes koko Suomen painottuen Etelä-Suomen alueelle. Toivomme sinulta kykyä kuunnella asiakkaiden tarpeita ja näiden tarpeiden pohjalta tuomaan ratkaisuehdotuksia sekä tarjoamaan maailman luokan asiakaskohtaamisia. Voit olla jo kokeneempi myynnin konkari tai vasta myyntiurasi alkuvaiheessa oleva tekijä, meille tärkeintä on asenne tekemiseen! 

Exclusive Networks Finland Oy on arvostettu uuden teknologian lisäarvotukkuri turvallisuus-, verkko-, infrastruktuuri- ja tallennusratkaisuissa. Exclusive Networks tuo globaalit kasvavat teknologiayritykset Euroopan markkinoille hyödyntäen ainutlaatuista jakelumalliaan. Yhtiö toimii kumppanina teknologiayrityksille ja jälleenmyyjille tarjoten myös konsultointi-, markkinointi-, myynti- ja koulutuspalveluita sekä teknistä tukea. Vuonna 2003 perustetun yrityksen pääkonttori sijaitsee Ranskassa ja sen suomalaisen tytäryhtiön tilat sijaitsevat Espoon Tapiolassa. Tutustu asiakkaaseen tarkemmin: www.exclusive-networks.com.

 

Pääasialliset tehtävät  

 • Uusasiakashankinta 

 • Asiakassuhteiden ylläpitäminen 

 • Asiakastapaamisten buukkaaminen 

 • Asiakaskäynnit 

 

Odotamme sinulta  

 • Kokemusta B2B-myynnistä, myyntikokemus IT-alalta katsotaan eduksi 

 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa 

 • Ratkaisukeskeisyyttä, proaktiivisuutta ja halua tehdä tulosta 

 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja suullisesti ja kirjallisesti  

 • Aitoa innostusta ja kiinnostusta IT-alaa/teknologioita kohtaan, osaaminen tietoturvaratkaisuista ja pilvipalveluista katsotaan eduksi 

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden 

 • Päästä työskentelemään kansainvälisessä työympäristössä uusimpien teknologioiden parissa 

 • Kehittää omaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi myynnin tehtäväkentällä sekä saada vastuuta omassa roolissasi 

 • Olla osa dynaamista, kannustavaa ja rohkaisevaa työyhteisöä 

 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 14.7.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävässä on elokuussa 2019 / sopimuksen mukaan. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut asiakaskasyrityksen puolesta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com).

 

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.