Jr. Business Controller, Instru Optiikka Oy, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021
Etsimme Instru Optiikka Oy:lle liiketoiminnasta kiinnostunutta ja oma-aloitteista Business Controlleria. Tässä tehtävässä pääset kehittymään monipuolisten tehtävien parissa sekä kasvattamaan vastuualuettasi osaamisesi karttuessa. Aiempaa kokemusta enemmän etsimme henkilöä, jolla on halukkuutta oppia sekä aktiivinen ja innokas ote liiketoiminnan tukemiseen. Jos kiinnostuit paikasta, lue lisää ja hae jo tänään! Etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Business Controllerina vastuullesi kuuluu mm. liiketoimintamallinnus ja skenaariolaskelmat, budjetointi, verkostoanalyysit sekä henkilöstökulujen seuraaminen sekä analysointi. Pääset myös itse kehittämään omaa rooliasi ja tehtävänkuvaa voidaan muokata omien vahvuuksiesi sekä kiinnostuksen kohteitasi painottaen. Etsimämme henkilö on kiinnostunut yrityksen liiketoiminta puolesta sekä halukas oppimaan uutta ja kehittämään itseään ammattilaisena.

Tarjoamme


* Kiinnostavat ja monipuoliset työtehtävät
* Mahdollisuuden kasvaa ja edetä yrityksen sisällä
* Ammattitaitoisen tiimin tuen
* Yrityksen tarjoamat edut

TYÖNKUVA

* Liiketoimintamallinnus ja skenaariolaskelmat
* Budjetointi ja ennusteiden laadinta sekä seuranta
* Markkinointikampanjoiden tuloksellisuuden seuranta
* Henkilöstökulujen seuraaminen ja analysointi
* Raportointi oman vastuualueen osalta sekä raportoinnin kehittäminen ja muut controlling-toimintojen ylläpidolliset tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi kaupallinen)
* Aiempaa työkokemusta esimerkiksi vähittäiskaupasta tai controllerin tehtävistä
* Ulospäinsuuntautunut asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot
* Hyvät Office 365 taidot sekä jonkin verran kokemusta raportointijärjestelmistä (esim. IBM Planning Analytics ja SAP HANA)
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Työntekijänä olet:


* Analyyttinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen
* Kiinnostunut yrityksen liiketoimintojen tukemisesta
* Itsenäinen työssäsi
* Halukas oppimaan ja kehittymään tehtävässä


Muuta tietoa


* Aloitus: elokuu 2021
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Instru Opiikka Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Instru Optiikka Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista optisen alan vähittäismyyntiyrityksistä ja alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa. Instru optiikka Oy panostaa palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan kehittämiseen ja uudistamiseen. Yli sadan vuoden kokemuksella ja jatkuvan tutkimustyön ansiosta Instru optiikka Oy tuntee suomalaisten asiakkaiden tarpeet. Instru optiikka Oy toimii Instrumentarium-, Nissen- ja Keops-myymäläbrändeillä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot