(Poistunut julkaisusta)

Jr. BIM Specialist Tampereelle, Ramboll Finland Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019
Etsimme rakennusinsinööriä tietomallinnuksen pariin Jr. BIM Specialistiksi Ramboll Finland Oy:lle! Mikäli olet vähintään opintojesi loppusuoralla ja kerryttänyt opintojesi ohella jo jonkin verran työkokemusta alalta, voit olla etsimämme henkilö. Ramboll tarjoaa tunnetusti loistavan työyhteisön, missä pääset kasvattamaan ammattitaitoasi. Lue lisää ja hae paikkaa saman tien!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Jr. BIM Specialistia Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Ramboll Finland Oy:lle.
TYÖNKUVA
Jr. BIM Specialistina työskentelet vahvasti rakennusalalla hyödynnettävien tietomallinnusohjelmistojen parissa. Työtehtäväsi sisältävät monipuolisten projektien hallintaa, sekä läpivientiä, joihin pääset osallistumaan alusta loppuun asti. Tulet kehittämään ja edistämään rakennusalan digitalisaatiota sekä toimimaan asiakkaidemme tukena monenlaisissa projekteissamme. Lisäksi tulet osaltasi tukemaan myyntiä ja markkinointia mm. tarjousten tekemisessä ja asiakastapaamisissa. Tulet saamaan tehtävääsi kattavan perehdyksen, jonka jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti.

Tehtävä sopii sinulle, jos innostut projektiluontoisesta työstä ja haluat kehittyä tulevaisuudessa mahdollisesti projektipäällikön tehtäviin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on rakennusalan loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut (esim.rakennustekniikan insinööri AMK/YAMK tai DI). Sinulla on vahva kiinnostus alan ohjelmistojen ja toimintatapojen eteenpäin viemiseen ja kehittämiseen sekä mahdollisesti kokemusta ohjelmistojen implementoinnista ja kehittämisestä. Odotamme, että sinulta löytyy noin kahden vuoden tausta rakennusalan työtehtävistä (esim. työmaa-, suunnittelu-, tai urakointikokemusta). Persoonana olet avoin ja innostut uuden oppimisesta, ja sinulla on loistavat kommunikointikyvyt. Työskentely on itsenäistä, joten odotamme sinulta proaktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Lisäksi tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta (esim.rakennustekniikan insinööri AMK/YAMK tai DI)
* Osaaminen ja into alan suunnitteluohjelmia kohtaan
* 1-2 vuotta työkokemusta rakennusalalla opintojen ohella
* Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Huhtikuun alku

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta.

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Ramboll (http://www.ramboll.fi/) on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys, joka toimii yli 35 eri maassa. Rambollilla työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti ja Suomessa heillä työskentelee yli 2 000 asiantuntijaa ympäri maan. Ramboll tarjoaa infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Heidän tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Voit katsoa lisää Rambollin menestystarinasta tältä videolta: