(Poistunut julkaisusta)

Jr. BI Analyst
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021
Lejos on vahvasti kasvava elintarvikkeiden myynti-, markkinointi- ja maahantuontiyritys. Meille tärkeää on saada suomalaisille juuri sitä, mitä suomalaiset voisivat seuraavaksi kaivata.

NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy, Dole... Lejoksen brändiportfolio on täynnä suomalaisten suosikkituotteita. Etsimme nyt joukkoomme Jr. BI-Analyytikkoa. Tutustu tehtävään ja hae jo tänään!
KUVAUS
BI-analyytikon pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat kategoria-, asiakas- ja kilpailijaseuranta, näitä koskeva analysointi ja raportointi liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. Lisäksi tehtävänäsi on raportointityökalujen rakentaminen ja kehittäminen. Olet osa taloushallinnon tiimiä ja raportoit Group Controllerille. Työskentelet tiiviisti eri yksiköiden kuten, liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin kanssa.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävässä menestymisen kannalta koulutuksesi tulee olla tehtävään soveltuva, vähintään AMK-tasoinen tutkinto. Voit olla uran alussa oleva tai jo muutaman vuoden työkokemusta kerryttänyt henkilö, jolla on halu kehittää omaa osaamistaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää Excel- ja PowerBI-osaamista. SQL-kielen osaamisesta ja/tai tilastotieteen perusteista on etua, mutta se ei ole välttämättömyys.

Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Päivittäistavarakaupan toimialan ja toimintamallien tuntemus katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on


* Tehtävään soveltuva koulutus
* Jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
* Kyky tuottaa monipuolisesti analyysejä, tehdä niistä johtopäätöksiä sekä tuottaa esitysmateriaalia liiketoiminnalle päätöksenteon tueksi.
* Halu työskennellä numeroiden parissa
* Tarkka ja aktiivinen työskentelyote
* Itsenäinen ja oma-aloitteinen asenne työtä kohtaan
* Hyvät esiintymis- ja yhteistyötaidot


Tarjoamme


* Vakituinen työsuhde
* Hyvät edut
* Mukava työyhteisö, GPTW
* Viihtyisät toimitilat
* Hyvät koulutusmahdollisuudet


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: vakituinen
* Sijainti: Espoo, Keilaranta
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Lejoksesta täältä.