(Poistunut julkaisusta)

Jr. Automaatiosuunnittelija, koko- tai osa-aikainen, Sweco Talotekniikka Oy, Oulu
Sweco Talotekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haluatko päästä kartuttamaan automaatiosuunnittelun osaamistasi mielenkiintoisiin projekteihin? Ovatko automaatiopuolen opintosi loppusuoralla tai olet vastavalmistunut insinööri? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior automaatiosuunnittelija! 

 

Etsimme sinua 

 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Sweco Talotekniikka Oy:lle, tuumasta toimeen tarttuvaa Junior automaatiosuunnittelijaa alkuun kahdeksan kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on toiveesi mukaan koko- tai osa-aikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. 

Junior automaatiosuunnittelijan tehtävässä toimit osana talotekniikan tiimiä. Pääset vaikuttamaan työlläsi erilaisten laajojen talonrakennusprojektien automaatiosuunnitteluun. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden yhdistää työelämä opintojesi loppuvaiheeseen. Myös opinnäytetyö on mahdollista toteuttaa Swecolle. Mikäli olet jo valmistunut, voit aloittaa myös jo suoraan kokoaikaisena!

Sweco Talotekniikka toimii LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelun asiantuntijana tuottaen monipuolisia kiinteistöjen elinkaaripalveluja. Heidän asiantuntijat pitävät huolta siitä, että kiinteistöjen sisäolosuhteet toimivat tarkoituksenmukaisesti ja pitkällä käyttöiällä. Sweco Talotekniikka kuuluu Sweco-konserniin, joka on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Kaikkiaan 15 000 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa. Lisätietoja yrityksestä: www.sweco.fi

 

Pääasialliset tehtävät 

 • Teet monipuolisten talonrakennuskohteiden automaatiosuunnittelua yhdessä tiimin kanssa
 • Kohteina on tyypillisemmin suurempia kokonaisuuksia kuten kerrostaloja, monitoimitaloja tai sairaaloita

 

Odotamme sinulta 

 • Loppusuoralla olevia automaatioinsinöörin opintoja tai valmista tutkintoa
 • Ymmärrystä alasta ja suunnitteluprosessista
 • Hyviä yhteistyötaitoja projektityöskentelyyn
 • Excel- ja Word-osaamista
 • Pohjaa AutoCAD- ja MagiCAD-automaatiosovelluksien tehokkaaseen käyttöönottoon

 

Tarjoamme sinulle

 • Hyvän perehdytyksen 
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisten talotekniikan projektien kautta
 • Tiiviin ja osaavan automaatioasiantuntijoiden työtiimin
 • Kattavan koulutustarjonnan
 • Ison organisaation tuomat mahdollisuudet

 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.8.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan syys-/lokakuussa 2019. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 

 

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.