(Poistunut julkaisusta)

Jr. Automaatioinsinööri Outotecille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Outotec Oyj on yksi teknologiamaailman edelläkävijöistä, kestävän kehityksen ollessa toiminnan ytimenä. Yritys ja tehtävä tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet oppimishaluiselle ja motivoituneelle uransa alkuvaiheessa olevalle automaatioinsinöörille.
KUVAUS
Jr. Automaatioinsinöörinä pääset osallistumaan monipuolisesti eri projekteihin osana kansainvälistä palveluliiketoimintatiimiä. Erittäin liikkuvan työn myötä olet vahvasti tekemisissä asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa. Tässä työssä pääset erinomaisesti hyödyntämään oma-aloitteista, vastuuntuntoista asennettasi sekä aitoa mielenkiintoasi ja motivaatiotasi automaatiota kohtaan.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi
* Mahdollisuuden työskennellessä maineikkaassa ja innovatiivisessa teknologia-alan yrityksessä
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA

* Suunnittelutehtäviä liittyen palveluiden kehittämisprojekteihin
* Laitteiden käyttöönottotehtävät
* Asiakkaan avustaminen ohjelmien asennuksessa
* Matkustaminen asiakasrajapinnassa työskennellessä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla on


* Kone/laiteautomaatiotekniikan tutkinto (AMK/DI)
* Aitoa kiinnostusta PLC-ohjelmointiin (Siemens ja/tai Allen-Bradley)
* Hieman aikaisempaa relevanttia työkokemusta esim. kesätöistä tai harjoitteluista
* Valmiutta ja halua matkustaa työssä
* Sujuva englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on


* Oma-aloitteinen
* Asiakaslähtöinen
* Itsenäinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Syyskuu 2019
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen jatkosta mahdollista keskustella
* Sijainti: Espoo, Matinkylä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Outotecin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.'