(Poistunut julkaisusta)

JR. AUTOMAATIO- OHJELMOIJA, JÄRVENPÄÄ
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
NTS Networks Oy etsii tiimiinsä kokoaikaiseen työsuhteeseen Jr. automaatio- ohjelmoijaa. Oletko ulospäinsuuntautunut ja järjestelmällinen vastavalmistunut tai juuri valmistumassa oleva ohjelmistotekniikan osaaja, joka omaa taitoja PLC- tekniikoista (Siemens tai Rockwell)? Tässä työssä pääset työskentelemään isojen projektien parissa asiakasrajapinnassa. Jos löydät itsesi näistä kuvauksista, olet etsimämme henkilö! Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täyttämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä.
KUVAUS
Työssä henkilö tulee suunnittelemaan ja ohjelmoimaan Rockwell PLC ohjelmointikielellä automaatioratkaisuja teollisuuden yrityksien tarpeisiin. Työtehtävät koostuvat asiakaskonsultoinnista ja projektien suunnittelusta yhdessä tiiminsä kanssa. Suunnittelet parhaiten asiakkaan tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja. Työ sisältää asiakasrajapinnassa työskentelyä, etenkin suunnittelu ja käyttöönotto vaiheessa.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset työtehtävät ja projektit
* Isot asiakkuudet
* Matalan hierarkian työpaikan, jossa on mahtava 8- hengen tiimi
* Mahdollisuuden kehittyä työssään
* Rockwell- osaamisen ykkösiä Suomessa
* Tukea työlleen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää [täältä]( Full time, use this link: https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo){target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Suunnitella ja ohjelmoida automaatioratkaisuja teollisuuden yritysten tarpeisiin
* Asiakaskonsultointi
* Projektien suunnittelu
* Asiakasrajapinnassa työskentely

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on koulutustaustana ohjelmistotekniikan koulutus (AMK tai yliopistopohjainen), voit olla jo valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija, jolla on kokemusta PLC- tekniikoista (Rockwell ja Siemens). Katsomme eduksi, jos sinulla on jo työelämän kokemusta esimerkiksi teollisuudenkunnossapidosta (sähköön tai automaatioon liittyvää). Kielitaitona vaaditaan sujuva suomen ja englanninkielen taito. Etsimämme henkilö on myös positiivinen persoona, joka ei pelkää asiakkaiden kanssa työskentelyä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Sibeliuksenkatu 18-22, 6. krs 04400 Järvenpää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä NTS Networks Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille]
(mailto:krn07@academicwork.fi){target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
NTS Networks määrittelee, suunnittelee ja toimittaa automaation laite-, ohjelmisto-, tietoverkko- ja tietoturvaratkaisuja. Lukuisia toimituksia Hirschmann, Rockwell (Cisco) ja Siemens automaation verkkoratkaisuilla eri sovellusalueille.
Suunnittelee ja toteuttaa myös Teollisuuden Internet (M2M) konsepteja, niin kaapeli kuin langattomiin verkkoihin.

NTS Networks Oy{target="_blank"}