(Poistunut julkaisusta)

Joulutyöntekijöitä Stockmannille
Stockmann

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haluatko olla luomassa joulu-unelmia ja toteuttamassa lahjahaaveita? Haemme kassa- ja palvelumyyjiä sekä lahjapakkaajia Stockmannin joulusesonkiin. Toivomme sinulta energistä asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tietenkin iloista joulumieltä.

Kassatyöntekijänä toimit Stockmannin kassalla skarppina asiakaspalvelijana: varmistat, että rahastus sujuu muitta mutkitta ja palvelet kansainvälistä asiakaskuntaa positiivisella otteella. Kassatyöntekijältä odotetaan kassan käytössä tarvittavaa tarkkaa otetta ja kykyä erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen. Joulunaluskauden hulinassa tekemistä taatusti riittää, joten viihdythän vilkkaassa työympäristössä! Hiljaisina hetkinä toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön.

Palvelumyyjän tehtävä on oikea valinta sinulle, joka rakastat myyntityötä ja asiakaspalvelua. Palvelumyyjänä olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että jokainen Stockmannin asiakas saa henkilökohtaista ja huomioonottavaa palvelua myös keskellä joulusesongin hulinaa: lähestyt asiakkaita rohkeasti, autat heitä ihanimpien jouluyllätysten löytämisessä ja tarjoat asiakkaille kokonaisuuksia ensiluokkaisesta tuotevalikoimasta. Paikkoja on auki useilla eri osastoilla esimerkiksi muodin ja kodintuotteiden parissa. Arvostamme myyntihenkisyyttä ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Huomioimme haussa kuitenkin myös uudet tulokkaat, joilta löytyy aitoa paloa myyjän työtä kohtaan.

Lahjapakkaamossa tarvitset ennen kaikkea näppäriä sormia ja hyvää visuaalista silmää. Työ jouluhulinassa on ajoittain kiireistä, ja kohtaat päivän aikana suuren määrän ihmisiä, joten ripeä ote työskentelyyn ja halu palvella asiakkaita positiivisella mielellä ovat tehtävässä tarpeen. Saat töiden alussa hyvän perehdytyksen paketoinnin saloihin.

Stockmannin joulusesongissa on tarjolla erimittaisia määräaikaisia työsuhteita, jotka alkavat marraskuun aikana. Töitä on vähintään 20 h/viikko, ja joulun lähestyessä tuntimäärä kasvaa. Vuorot sijoittuvat kaikkiin tavaratalon aukioloaikoihin, joten pystythän työskentelemään niin aamu-, päivä-, kuin ilta-aikaankin. Huomiothan, että työvuoroja voi olla myös pyhäpäivinä, esimerkiksi jouluaattona. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Paikkoja täytetään jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi heti!